KozmikRüya
New member
İstanbul’un Esenyurt ilçesi Sultaniye Mahallesi’nde bulunan sitedeki Bader M. ve Sara M.A.’ya ilişkin daireden, 200 bin dolar ve 150 bin lira nakit para çalındı.
Eve geldiklerinde yaşanan hırsızlığı fark eden çift, durumu polis gruplarına bildirdi.
Polisler, güvenlik kamerası incelemelerinin akabinde şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Tanıdıkları çıktı
Görüntülerde apartmana giriş-çıkış yaptığı belirlenen bir kişi, kuşku çekti.
Kayıtları izleyen konut sahibi çift ise kuşkulu Abdullah A.’yı tanıdıklarını ve toplumsal medyadan da takip ettiklerini söylemiş oldu.
Yüzünü kapatacak biçimde oturuyordu
Ev sahiplerinin cep telefonundan Abdullah A.’nın toplumsal medya hesabını denetim eden polisler, şüphelinin bir kafede yüzünü kapatacak biçimde oturduğunu gördü.
Kafenin yerini tespit eden Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği takımları, adrese gitti.
Kafede oturmaya devam eden Abdullah A., polis takımlarının geldiğini görür görmez kaçmaya başladı.
Paralar bulunamadı
Kısa vadeli kovalamacanın akabinde kuşkulu yakalandı.
Abdullah A.’nın meskeninde yapılan aramalarda ise çalınan paralar bulunamadı.
‘Suriye’ye gönderdim’
Yakalanan kuşkulu, tabiri alınmak üzere polis merkezine gdolayıldü.
Abdullah A.’ya, polis merkezinde güvenlik kamerası kayıtları izletildi.
Şüpheli sözünde, çaldığı paraları Suriye’ye göndermek üzere bir şahsa teslim ettiğini ve paraları verdiği kişinin şu anda nerede olduğunu bilmediğini söylemiş oldu.
DHA’daki habere bakılırsa emniyetteki süreçleri tamamlanan kuşkulu, adliyeye sevk edildi.
Eve geldiklerinde yaşanan hırsızlığı fark eden çift, durumu polis gruplarına bildirdi.
Polisler, güvenlik kamerası incelemelerinin akabinde şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Tanıdıkları çıktı
Görüntülerde apartmana giriş-çıkış yaptığı belirlenen bir kişi, kuşku çekti.
Kayıtları izleyen konut sahibi çift ise kuşkulu Abdullah A.’yı tanıdıklarını ve toplumsal medyadan da takip ettiklerini söylemiş oldu.
Yüzünü kapatacak biçimde oturuyordu
Ev sahiplerinin cep telefonundan Abdullah A.’nın toplumsal medya hesabını denetim eden polisler, şüphelinin bir kafede yüzünü kapatacak biçimde oturduğunu gördü.
Kafenin yerini tespit eden Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği takımları, adrese gitti.
Kafede oturmaya devam eden Abdullah A., polis takımlarının geldiğini görür görmez kaçmaya başladı.
Paralar bulunamadı
Kısa vadeli kovalamacanın akabinde kuşkulu yakalandı.
Abdullah A.’nın meskeninde yapılan aramalarda ise çalınan paralar bulunamadı.
‘Suriye’ye gönderdim’
Yakalanan kuşkulu, tabiri alınmak üzere polis merkezine gdolayıldü.
Abdullah A.’ya, polis merkezinde güvenlik kamerası kayıtları izletildi.
Şüpheli sözünde, çaldığı paraları Suriye’ye göndermek üzere bir şahsa teslim ettiğini ve paraları verdiği kişinin şu anda nerede olduğunu bilmediğini söylemiş oldu.
DHA’daki habere bakılırsa emniyetteki süreçleri tamamlanan kuşkulu, adliyeye sevk edildi.