2022 Bitcoin Kestirimleri Çıkan Efsane: Bu 2 Altcoin Çakılacak!

SessizGozler

New member
Kripto para piyasası, 2022’de büyük bir kıymet kaybı ile karşılaştı. Birtakım analistler, piyasanın düşüşe geçeceğini hakikat varsayım etti. Crypto Capo da bunlardan biri. 2022’deki büyük piyasa çöküşünü hakikat bir biçimde kestirim eden analist, artık başka altcoin projelerine yönelik beklentilerini aktarıyor. İşte detaylar…

Crypto Capo, altcoin yatırımcılarını uyardı

Twitter’da 600 bine yakın takipçisi olan Capo, kripto para piyasalarının mevcut durumuna değindi. Piyasanın, büyük olasılıkla “klasik bir boğa tuzağı” oluşturduğunu deklare etti. Capo’ya göre fiyatlardaki son artışın akabinde birçok trader, büyük bir düzeltmeye hazırlıksız yakalanacak. Örneğin dün 21.000 dolara yaklaşan Bitcoin, şu anda 20.000 doları kaybetmiş biçimde, 19.700 dolardan el değiştiriyor.

Most people are not prepared for what is coming and it shows.

— il Capo Of Crypto (@CryptoCapo_) November 5, 2022



Capo, son vakit içinderda gündeme gelen bir altcoin’e de dikkat çekiyor. Analiste nazaran biroldukça trader, bilhassa Google Cloud’un bir doğrulayıcı olma sonucundan daha sonra Solana’da yükseliş eğiliminde. Lakin Capo, akıllı kontrat platformunun yükseliş eğilimi takviyesini 30 dolar civarında kıracağına inanmakta. Bu niçinle Solana fiyatında kıymetli bir dezavantaj beklentisi içerisinde. Analist, SOL’daki gaye fiyatı ile neredeyse yüzde 40’lık bir düşüşe işaret ediyor. Analist, aşağıdaki sözleri kullanıyor:

SOL. Ana amaç: 17-19 dolar.


Capo, FTT’de de düşüşte

Capo, hafta sonu 22 dolar aralığından 25 dolara kadar yüzde 15’lik sürpriz bir ralli yaşayan FTX Token’da (FTT) düşüşte olduğunu söylemiş oldu. Kelam konusu FTT pump’ını “şimdiye kadar gördüğüm en büyük boğa tuzaklarından biri” olarak isimlendirdi. FTT’nin 10 doların altına inme muhtemelliğine işaret etti. Capo’ya göre FTT, mevcut fiyatlardan yüzde 60’ın üzerinde bir farkla 8.50 dolar düzeyine ulaşana kadar manalı bir talep görmeyecek.


FTT, hakikaten de düştü. Lakin Capo’nun işaret ettiği üzere teknik gelişmelerden değil, Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun açıklamalarından dolayı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere Binance CEO’su, ellerinde bulunan 500 milyon dolarlık FTX Token’ı satma sonucunı duyurdu. Bunun akabinde FTX’in kıymeti 23 dolardan 15 dolara kadar geriledi.

Analistin Bitcoin yorumu ve evvelki tahminleri

Son olarak tanınan analist, Bitcoin’e (BTC) bakıldığında, kripto paranın öteki bir büyük düşüş görmedilk evvel potansiyel olarak 21.500 dolar düzeyinin yakınında bir tepe oluşturma sürecinde olduğunu söylüyor. BTC’de düşüş işaretlerinin geldiğine işaret ediyor. Bu niçinle analist, takipçilerine “güvenli kalın” bildirisi verdi.


Bilindiği üzere Capo, bilhassa bu yılın ortalarında yaşanan kripto para çöküşünü gerçek iddia etmesi ile gündeme geldi. Analist, BTC’nin 17.000 dolara kadar geri çekilme muhtemelliğine işaret etmişti. En büyük kripto para, nitekim de kelam konusu düzeylere gerilemişti. Ayrıyeten uzman isim 2021’de BTC’nin 50.000 dolara düşeceğini hakikat kestirim etti. Bunun haricinde yaklaşık iki buçuk yıl evvel, BTC’de 3.500 dolara işaret ederek gerçek bir varsayımda bulunmuştu.
 
Üst