2022 Yatırım Listenize Ekleyebileceğiniz 3 Metaverse Coin!

SessizGozler

New member
Kripto para piyasası Bitcoin ve Ethereum önderliğinde toparlanmaya devam ediyor. Terra ekosisteminin çöküşü tüm altcoin piyasasını olumsuz etkiledi. Bu yazıda, düşük kıymetli ve az bilinen birinci 3 metaverse coin projesini, analist Kyle Portman’ın beklentileriyle gözden geçirelim.

2022’de takip edebileceğiniz 3 küçük hacimli metaverse coin

Aavegotchi (GHST)


82 milyon ile listesinin üçüncü sırasında yer alan Aavegotchi, Şubat 2021’de piyasa sürüldü. Temelde, 90’ların Tamagotchi oyuncağından ilham alan az bilinen metaverse coin projelerinden biridir. Aavegotchi, ikonik evcil hayvanın çağdaş Blockchain tabanlı versiyonu olarak kabul edilebilir. Ayrıyeten, oyuncuların NFT olarak evcil hayvan alım satımı yapmasına imkan tanıyor.


Aavegotchi metaverse’ün mahallî kripto para ünitesi GHST, şu anda Gate.io, Binance, Kraken üzere borsalarda listeleniyor. Ethereum tabanlı bir ERC-20 token olan GHST, DAO idaresine katılmak satın alınabilir.

LUKSO (LYXe)

İkinci sırada, 86 milyon dolar piyasa bedeliyle LUKSO metaverse’e göz atalım. LUKSO (LYXe), dijital ve fizikî eserler için bir dizi standart ve tahlili entegre etmek isteyen metaverse mecrasıdır. Proje, Ethereum’un ERC-725, ERC-20 ve NFT standartlarına sahip. Şu anda Uniswap, Gate.io, KuCoin ve öbür değerli borsalarda listeleniyor.


LUKSO Blockchain, ekosisteminde şeffaflığı teşvik etmeye ve yeni sorumlu üretim ve tüketim biçimleri oluşturmayı amaçlıyor. LYXe ise platformdaki birincil hizmet kriptosudur; LUKSO ve ekosistemine güç sağlar ve kullanıcıların metaverse’inde dijital kimliklerini talep etmelerini sağlar.


Mines of Dalarnia (DAR)

Birinci sırada Mines of Dalarnia’yı ağırlıyoruz. Dalarnia metaverse Kasım 2021’de piyasaya sürüldü. özetlemek gerekirse, kullanıcıların kaynak madenciliği yapması ve karakterlerini keşif seyahatlerine götürmesi etrafında dönen bir 2D platform oyunudur. Ayrıyeten, yüksek ölçüde etkileşim ve süreç gerektiren Mines of Dalarnia üzere dApp’ler için Chromia Blockchain üzerine inşa edilmiştir.


Mines of Dalarnia dünyasındaki kripto para, hem ERC-20 Ethereum tıpkı vakitte BEP-20 BNB Chain sürümlerini içeren DAR token’dir. DAR, şu anda PancakeSwap, Binance, Gate.io, Crypto.com ve başka değerli borsalarda listeleniyor. Metaverse hakkında ayrıntılı bir araştırma için Kriptokoin.com hazırladığımız rehbere buradan ulaşabilirsiniz.
 
Üst