KozmikRüya
New member
2022 yılı, çeşit çeşit dizi ve sinemalarıyla ne bereketli bir yıldı ama! Kimisi birinci kere bu sene yayınlanan, kimisi sezonlardır süren ekranın sevilen üretimlerinin en şaşırtan sahnelerini sizler için derledik!
Not: SPOILER içerir.
1. Efsane aile draması, This Is Us 6 dönemlik macerasına kardeşlerin bir ortaya geldiği sahnenin akabinde Jake ile Randall’ın mükemmel kapanış sahnesiyle nokta koydu.
2. Wednesday dizisinin şimdiden ikonikleşen dans sahnesi. Netflix’in Wednesday dizisindeki dans sahnesi Jenna Ortega’nın adeta bu rol için doğduğunun delili.
3. House of Dragon’un o sahnesi. Aegon’un kral ilan edildiği ve Rhaeyns’in itiraz ettiği o tüyler ürpertici sahne.
4. Ve o sahne…
House of Dragon dizisindeki o malum ayak sahnesi… Bunu listeye eklediğimiz için üzgünüz!
5. Meghan Thee Stallion’ın She Hulk’a konuk olduğu o ikonik sahnesi.
6. The Rings of the Power’da Doom Dağı’nın patladığı sahne.
7. The Grey’s Anatomy’de, Meredith’in istifasını verdiği sahne.
8. Toni Callette, Kathleen Peterson’un vefatına dair baykuş teorisini de içeren mümkün her senaryoyu yine canlandırdığı sahne.
9. Meskene ve Villanelle’nin keyifli sona ulaştıklarını düşünürken Villanelle’nin bir anda öldüğü sahne.
10. Pretty Little Liars: Original Sin, A’nın her zamankinden korkutucu bir biçimde dönüşü ve Noa içindeki kovalamaca sahnesi
11. Abbott Elemantary dizisinde, öğretmenlerin şimdiye kadar en hoş ve enteresan Hallowen kostümleri giydikleri sahne
12. Love is Blind, 3. dönemin sonunda tartışmalı konuşmayı yayınladığında.
13. Only Murders in the Building dizisinde, Mabel ve Alice’in öpüştüğü sahne.
14. Netflix’in yeni vampir dizisi First Kill’de, Juliette ve Cal’in sürpriz sonlu öpücük sahnesi.
15. Severance’da, Mark’ın eşinin yaşadığının anlaşıldığı sahne.
16. Bridgerton’dan Kate ve Anthony’nin yavaş yavaş işleyen, tutku dolu aşklarına teslim oldukları her sahne.
17. Elite’de, Samuel’in mevt sahnesi.
Netflix bu diziyi niye hala devam ettiriyor, anlamış değiliz.
18. On the Bear dizisinde, dönemin Mikey’dan Carmy’e gelen bir mektupla kapanışı.
19. Euphoria’da, Rue’nun Cassie’ye Nate ile ne kadar vakittir birlikte olduğunu sorarak onu ifşa ettiği sahne.
20. Ayrıyeten Euphoria’da, Lexi’nin efsanevi dans sahnesi.
21. Stranger Things’te Max’in zirveye koştuğu sahne.
Arka planda çalan o müzik…
O yolu koşar, o zirveyi aşardım. Hiç sorun olmazdı.
22. Birebir dizinin dönem finalinde, Eddie’nin ölmesi ve Dustin’ olan son kelamları.
E: Seni seviyorum, dostum.D: Ben de seni.
23. Riverdale’de, Archie’nin Betty’e evlenme teklifi ettiği sahne.
Belki fazla vaktimiz yok lakin kalan ömrümde ne yapmak istediğimi biliyorum. Evlen benimle.
24. On and Just Lilke That dizisinde; Miranda, Steve’e boşanmak istediğini söylemiş olduği sahne.
25. The Umbrella Academy’de, Viktor ile tanıştığımız o süper sahne.
Ben, Viktor. Epey vakit olduğu kişi. Bununla ilgili bir sorunu olan var mı?
26. The Crown’da, canlandırılan Charles ve Camilla’nın telefon sahnesi.
Charles: Keşke sana dokunup seni hissedebilsem. Tüm bedenini. Keşke pantolonunun ortasında yaşayabilsem.
Camilla: Ne yani külodum mu olacaksın?
Charles: Bu talihle olsa olsa tampon olurum.
27. Klaus’un kızı Hope’a olan o iletisi.
Sevgili kızım Hope, en küçük kurdum, mucizevi çocuğum. Sana son bir bildiri bırakabilmek ne büyük bir armağan. Bu yüzden lütfen bunu her vakit yanında tut. Bunu bilmeni istiyorum. hayatında yanılgılar yapacaksın. Bu Mikaelson olmakla birlikte geliyor. Güç vakit içinderın olacak. Zira senin gücüne sahip hiç kimse onu ebediyen yanlışsız kullanmayı bilemez. Aşkı bulacaksın ve kaybedeceksin. Ölümsüz olmanın ağır olan bir yükü de bu. Fakat hayatınla ilgili en kıymetli şey, onu yaşaman. Zira sen benim huzurumsun. ömrümde birfazlaca şeyden pişman oldum ama senle geçirdiğim tek bir andan bile olmadım. Seni fazlaca seviyorum. Hep ve sonsuza dek de seveceğim.
28. Heartstopper’da, Charlie ve Nick’in birinci öpücüğü.
29. Yellowjackets’in birinci dönem finalinde, Katie’nin vefatı.
30. Inventing Anna’da, yolun sonuna geldiğini idrak eden Anna’nın nezarette kriz geçirdiği o sahne.
31. White Lotus’un ikinci dönemindeki o karşıt köşe.
Not: SPOILER içerir.
1. Efsane aile draması, This Is Us 6 dönemlik macerasına kardeşlerin bir ortaya geldiği sahnenin akabinde Jake ile Randall’ın mükemmel kapanış sahnesiyle nokta koydu.
2. Wednesday dizisinin şimdiden ikonikleşen dans sahnesi. Netflix’in Wednesday dizisindeki dans sahnesi Jenna Ortega’nın adeta bu rol için doğduğunun delili.
3. House of Dragon’un o sahnesi. Aegon’un kral ilan edildiği ve Rhaeyns’in itiraz ettiği o tüyler ürpertici sahne.
4. Ve o sahne…
House of Dragon dizisindeki o malum ayak sahnesi… Bunu listeye eklediğimiz için üzgünüz!
5. Meghan Thee Stallion’ın She Hulk’a konuk olduğu o ikonik sahnesi.
6. The Rings of the Power’da Doom Dağı’nın patladığı sahne.
7. The Grey’s Anatomy’de, Meredith’in istifasını verdiği sahne.
8. Toni Callette, Kathleen Peterson’un vefatına dair baykuş teorisini de içeren mümkün her senaryoyu yine canlandırdığı sahne.
9. Meskene ve Villanelle’nin keyifli sona ulaştıklarını düşünürken Villanelle’nin bir anda öldüğü sahne.
10. Pretty Little Liars: Original Sin, A’nın her zamankinden korkutucu bir biçimde dönüşü ve Noa içindeki kovalamaca sahnesi
11. Abbott Elemantary dizisinde, öğretmenlerin şimdiye kadar en hoş ve enteresan Hallowen kostümleri giydikleri sahne
12. Love is Blind, 3. dönemin sonunda tartışmalı konuşmayı yayınladığında.
13. Only Murders in the Building dizisinde, Mabel ve Alice’in öpüştüğü sahne.
14. Netflix’in yeni vampir dizisi First Kill’de, Juliette ve Cal’in sürpriz sonlu öpücük sahnesi.
15. Severance’da, Mark’ın eşinin yaşadığının anlaşıldığı sahne.
16. Bridgerton’dan Kate ve Anthony’nin yavaş yavaş işleyen, tutku dolu aşklarına teslim oldukları her sahne.
17. Elite’de, Samuel’in mevt sahnesi.
Netflix bu diziyi niye hala devam ettiriyor, anlamış değiliz.
18. On the Bear dizisinde, dönemin Mikey’dan Carmy’e gelen bir mektupla kapanışı.
19. Euphoria’da, Rue’nun Cassie’ye Nate ile ne kadar vakittir birlikte olduğunu sorarak onu ifşa ettiği sahne.
20. Ayrıyeten Euphoria’da, Lexi’nin efsanevi dans sahnesi.
21. Stranger Things’te Max’in zirveye koştuğu sahne.
Arka planda çalan o müzik…
O yolu koşar, o zirveyi aşardım. Hiç sorun olmazdı.
22. Birebir dizinin dönem finalinde, Eddie’nin ölmesi ve Dustin’ olan son kelamları.
E: Seni seviyorum, dostum.D: Ben de seni.
23. Riverdale’de, Archie’nin Betty’e evlenme teklifi ettiği sahne.
Belki fazla vaktimiz yok lakin kalan ömrümde ne yapmak istediğimi biliyorum. Evlen benimle.
24. On and Just Lilke That dizisinde; Miranda, Steve’e boşanmak istediğini söylemiş olduği sahne.
25. The Umbrella Academy’de, Viktor ile tanıştığımız o süper sahne.
Ben, Viktor. Epey vakit olduğu kişi. Bununla ilgili bir sorunu olan var mı?
26. The Crown’da, canlandırılan Charles ve Camilla’nın telefon sahnesi.
Charles: Keşke sana dokunup seni hissedebilsem. Tüm bedenini. Keşke pantolonunun ortasında yaşayabilsem.
Camilla: Ne yani külodum mu olacaksın?
Charles: Bu talihle olsa olsa tampon olurum.
27. Klaus’un kızı Hope’a olan o iletisi.
Sevgili kızım Hope, en küçük kurdum, mucizevi çocuğum. Sana son bir bildiri bırakabilmek ne büyük bir armağan. Bu yüzden lütfen bunu her vakit yanında tut. Bunu bilmeni istiyorum. hayatında yanılgılar yapacaksın. Bu Mikaelson olmakla birlikte geliyor. Güç vakit içinderın olacak. Zira senin gücüne sahip hiç kimse onu ebediyen yanlışsız kullanmayı bilemez. Aşkı bulacaksın ve kaybedeceksin. Ölümsüz olmanın ağır olan bir yükü de bu. Fakat hayatınla ilgili en kıymetli şey, onu yaşaman. Zira sen benim huzurumsun. ömrümde birfazlaca şeyden pişman oldum ama senle geçirdiğim tek bir andan bile olmadım. Seni fazlaca seviyorum. Hep ve sonsuza dek de seveceğim.
28. Heartstopper’da, Charlie ve Nick’in birinci öpücüğü.
29. Yellowjackets’in birinci dönem finalinde, Katie’nin vefatı.
30. Inventing Anna’da, yolun sonuna geldiğini idrak eden Anna’nın nezarette kriz geçirdiği o sahne.
31. White Lotus’un ikinci dönemindeki o karşıt köşe.