Afyonkarahisar’da arkadaşları annesinin boğazını kesti: Hunharca katletmişler

KozmikRüya

New member
Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde, geçtiğimiz 25 Ocak’ta 58 yaşındaki Hacer Evlice isimli bayan konutunda boğazı kesilmiş olarak bulundu.

Olayın akabinde hanımın oğlu Ahmet Evlice ve kayınbiraderi B.E. kuşkulu sıfatıyla gözaltına alındı. Gözaltı müddetleri dolan şahıslar, tutuklandı. Olayın aydınlatılmasıyla yaşlı bayanı katledenin oğlu Ahmet Evlice’nin arkadaşı Fatih Arısoy olduğu ve olayda Emre Kaya’nın da gözcülük ettiği olay öncesi de M. Ç.’nin de planlama basamağında olduğu zanlılar tarafınca itiraf edildi.

“ANNEMİ HUNHARCA KATLETMİŞLER”

Katil zanlılarının bulunmasıyla amcası ile bir arada özgür bırakılan Ahmet Evlice yaşadıklarını şu tabirler ile anlattı:

“O gün sabah saat 9 buçukta meskenden ayrıldım kahvaltıyı yaptıktan daha sonra. Dükkana geldim. Saat 11’e çeyrek kala ağabeyim aradı altını aldım diye. Telefonu kapattıktan daha sonra siparişler vardı onları yetiştirdim. ondan sonrasında annem aradı ve ağabeyin dedi altını almış getirmiş dedi. Tamam anne dedim hapını falan attın mı dedim, attım dedi kapattık.

Saat 17.30’a kadar arkadaşlarla bir arada dükkanda oturduk. Annem beni olağanda arardı aramadı bende merak ettim. 5 buçuktan itibaren art geriye aramaya başladım. daha sonra saat 18.00’da yanıma gerideyim geldi ve bana ne oldu diye sordu. Ben de annem açmadı kalp krizi falan geçirir şüpheleniyorum dedim ve 18.15’ta meskene gittim. Meskene girdim. Annemi hunharca katletmişler.

“BEN BOĞULMUŞ ZANNETTİM”

Boğazını ve başını bezle sarmışlar. Ben de anneme anne dedim elledim annemin nefes almadığını fark ettim ve o anda şok geçirmişim. Polisler geldi beni aldı. Şok geçirdiğim için boğazının kesilmiş olduğunu nazaranmedim. Ben boğulmuş zannettim. Ben şok geçirince karakolda söylemiş olduler ‘anneni kesmişsin’ diye.

“ANNEMİN CENAZESİNE KATILAMADIM”

Gözaltı süreci benim için fazlaca güç geçti. Annemin cenazesine katılamadım. Bir evlada verilecek en büyük ceza bu oldu. çabucak sonrasında hatam günahım olmadığı biçimde hapishaneye girdim. Orada bir gün bile yatmak vefat. Kendimi öldürmeyi dahi düşündüm orada.”

“ARKADAŞLARIM OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE DÜNYAM YIKILDI”

Annesini katleden arkadaşına birkaç ay evvel 10 bin TL borç verdiğini belirten Evlice, “Annemi katledenlerin arkadaşlarım olduğunu öğrenince dünyam yıkıldı.” diyerek annesinin boğazını kesen şahsa fazlaca güzellik yaptığını söylemiş oldu.

“BENİM EVLENME PARAM HAZIR, BİLEZİKLERİ ALDIM DEMİŞTİM ONLARI UNUTMAMIŞ”

Acılı evlat Evlice, “Fatih’e o kadar düzgünlük yaptım ağabey borç para ver bana dedi 10 bin lira çıkardım verdim. Ağabey 2 ay daha sonra öderim dedi tamam dedim. Dükkanına çiğ köfte alamıyordu yardım ediyordum. Ayran geliyordu bana ağabey 3 koli ayran ver bana, 5 koli ayran ver bana diyordu veriyordum. Her türlü güzelliği yaptım. Düzgünlüğe karşılık bunu yapmış. bu biçimdelar 10 bin TL borç istemişti, ben de meskenden getireyim vereyim demiştim. Bir sohbet esnasında kendisi de vardı dedim ki benim evlenme param hazır, bilezikleri aldım demiştim onları unutmamış.” diye konuştu. Olayı kısa müddette aydınlatan Afyonkarahisar emniyetine teşekkür eden Evlice, katilerin en ağır cezayı almasını istediklerini söylemiş oldu.