“Ahlaksız teklif” sanıyorlar diyerek anlattı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Okan Bayülgen, Güçlü PSM’nin YouTube programı ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ye konuk oldu. Bayülgen yurt dışı anısını birinci sefer paylaşırken ve aşka dair bakışına da anlattı.

Bayülgen, “Hiç dayanılmaz bir aşk acısı çektin mi?” sorusuna, “Çok, her bayandan. Ben psikiyatra da gittim. Sevilme dileği işte, bırakınca dünyam başıma yıkılıyor” cevabını verdi.

Ünlü oyuncu, “Daha odun bir insan olmak isterdim. İnceliklerden uzak olayım falan filan üzere şeyler, ancak olmadı. Kompleksler, çocukluktan kalan yani hepimizde olan ‘Beni sevmeyecekler mi, beni çocukken niye konutta bırakıp gittiler’ üzere ıvır zıvırlar yüzünden.” dedi.

Okan Bayülgen “Bütün bunlar toplanınca hayatta sevdiğin kişi kimse bütün bu olanlar ona patlıyor. yıllar içerisinde kendimi olgunlaştırıp bunlardan kurtulmaya çalıştım.” diye konuştu.

2011 imali ‘Shrek’ sinemasında seslendirme yapan Bayülgen, “Bir gün Paris’te bir ayakkabı firması için fotoğraf çekimi yapıyoruz. Modeller geldi, çekim yeri için de iki farklı lokasyon vardı.” sözlerini kullandı.

Okan Bayülgen “O günlerde ‘Shrek’ birinci sinemasıyla dünyada vizyona girmişti ve biz de bir noktadan başkasına giderken modellerden bir tanesi otomobilde ‘Shrek’i Fransız bilmem kim aktör seslendiriyor’ dedi.” diye konuştu.

Bayülgen “Şaşırdım kaldım. Zira bizdeki üzere sanatkarların epey taraflı olması, birden çok iş yapması yabancılar tarafınca kaldırılabilir bir şey değil.” tabirlerini kullandı.

Bayülgen “Kesin palavra dediğini, dolandırdığını ya da ahlaksız bir teklifte bulunmak için bunları dediğini düşünüyorlar. Tek bir iş yani ne yapıyorsan onu söylemen gerekiyor” dedi.