Ajda Pekkan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan yorumu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gerçekleşen etkinliklere katılan Ajda Pekkan, bu hususta kendisine yapılan tenkitlere karşılık verdi.

Ajda Pekkan, Sabah Gazetesi’nden Tuba Kılçık’ın sorularını yanıtladı. Ajda Pekkan, “Sosyal medyada vakit zaman gündem oluyorsunuz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aktifliğine katıldığınızda tenkit almıştınız” kelamlarına şu yanıtı verdi: “Niye eleştirildiğimizi anlamıyorum nitekim. Cumhurbaşkanımız, tüm milletimizin seçimi ile belirlenmiş bir kişi ve hepimizin Cumhurbaşkanıdır. Sonuçta şahısları değil ülkemizi temsil ediyor. Beni, Cumhurbaşkanımız, devletimiz rastgele bir tertibe davet ettiği vakit alışılmış ki müsaitlik durumuma bakılırsa icabet edip katılıyorum. Toplumsal medyada bu üslup tenkitleri de fazlaca önemsemiyorum bu açıdan. Ben incinmediğim her yere giderim. Benim için değerli olan bu.”

“Bazı bayan sanatkarlarımızın sahne kıyafetlerini hayli eleştiren bir kesim oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?”
sorusuna ise,
“Bu tenkitler benim için olabilir, diğer bir bayan meslektaşım için de olabilir. Değerli olan sanatkarın nasıl giyinmek istediği. Sahnede kendini nasıl uygun hissediyorsa o denli giyinmeli. Ben bu açıdan bayan sanatkarlarımızı destekliyorum.” cevabını verdi.