Altan Gördüm davayı kaybetti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Altan Gördüm, 2018 yılında kurduğu ve geçen yıl devrettiği inşaat şirketi niçiniyle mahkemelik olmuştu. Er Er Mimarlık, Bebek’teki Türk Telekom binasının hafriyat, paklık ve ince işlerinin yapılması için anlaştığı Altan Gördüm’den fiyatlarını alamadığı argümanıyla icra müdürlüğüne başvurarak oyuncuya 52 bin 824 liralık icra takibi başlatmıştı. Lakin Altan Gördüm’ün itirazı üzerine takip durunca, şirket bu kere ‘itirazın iptali’ istemiyle dava açmıştı.

Sözcü’den Hayati Arıgan’ın haberine göre, oyuncu mahkemede verdiği sözünde, “Mimarlık şirketiyle bahsi geçen mukaveleyi imzalamadım. Kontrat olarak sunulan evraktaki imza bana ilişkin lakin kontratta tahrifat yapılmıştır. Kontrattaki unsur imza atıldıktan daha sonra eklenmiştir. Bu niçinle borçlu değilim. Ben hukukçu değilim tüzel değerlendirmeyi avukatım yapacaktır” dedi.

DAVAYI KAYBETTİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada karar çıktı. Mahkeme raporlar doğrultusunda mimarlık şirketini haklı bularak Altan Gördüm’’ün 50 bin lira ve yüzde 20 oranında ödeme yapmasına hükmetti.