Amber Heard, Johnny Depp balayında bana vurdu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Johnny Depp’in aleyhine açtığı bir iftira davasında söz veren 36 yaşındaki Amber Heard, aktörün uyuşturucu bağımlılığı, kıskançlık ve kendine ziyan vermeyle bir kişi olduğunu söylemiş oldu.

Johnny Depp, aile içi şiddet kurbanı olduğunu argüman ederek Amber Heard’a 50 milyon dolar dava açmıştı.

Virginia’daki yüksek profilli dava, Johnny Depp’in öykünün kendi tarafını anlattığı ve Amber Heard’ın tabirinin bir kısmına başladığı bir ortadan daha sonra beşinci hafta için bir daha başladı.

Pazartesi günü mahkemede Amber Heard, heyet üyelerine 58 yaşındaki Johnny Depp ile evli kalması durumunda muhtemelen “hayatta kalamayacağına” inandığını söylemiş oldu.

Heard, “Sonu benim için nitekim berbat olacak diye epey korktum” derken “Onu sahiden bırakmak istemedim. Onu fazlaca sevdim.” diye devam etti.

Amber Heard, Johnny Depp’i yenidenlanan fizikî istismar hadiseleriyle suçladı. Heard pazartesi günü, Şubat 2015’teki düğünlerinin akabinde Asya’da Doğu Ekspresi trenindeyken kendisine saldırdığını ve yataklı kompartımandayken kendisine vurduğunu ve boynundan tuttuğunu tez etti.

Amber Heard kelamlarına şöyleki devam etti:

“bir süre boyunca boynumu tren vagonuna bastırdı. Beni öldürebileceğini düşündüm. Bunu yapmak istemeyeceğinden korktuğumu hatırlıyorum”