Anil Vij, Bhupinder Hooda'nın Haryana Meclisi'ndeki şakası kahkahalar

KozmikRüya

New member
Chandigarh:

Haryana bakanı Anil Vij ve Kongre lideri Bhupinder Singh Hooda, BJP gazisinin bir şarkıya girmesini içeren dostça bir şaka yaparak Çarşamba günü Haryana Meclisi'nde kahkaha bursunu kırdı.

Günün yargılamalarının sonuna doğru değişim sırasında, Bay Vij hicivli bir tonda şarkı söyledi ve eski başbakan Hooda'yı işaret etti, “'Humne unko bhi chup-chup ke jaate de decha ve Galiyon.

Bazı faturalar geçerken, Bay Hooda ayağa kalktı ve birine atıfta bulunarak Bay Vij'e “Bunu yapmak istiyorsunuz” dedi. “'Tere Jaise Nahi Samajh Sakte (senin gibi insanlar anlamayacak)',” dedi.

Bununla birlikte, yedi kez yasa koyucu Bay Vij, “Samajh toh mujhe sab aa gaya, gane ke ke madhyam se batana chahta hu (tam olarak anladım ama ama sonra bunu söylemek) dedi. Bay Vij daha sonra bir şarkıya girdi, “'Humne unko bhi chup-chup ke' …” “” “” Sab Pata Maine, Sab Jaanu Main (her şeyi biliyorum, her şeyi anlıyorum), “dedi Bay Vij, Bay Hooka'ya işaret ederek, Laugter'ın başka bir patlaması verdi.

Bay Hooda daha sonra kalktı ve daha hafif bir damarda, “Vij konuşurken kulaklarımıza parmak koyacağız.” Dedi.

Banter'den önce, enerji, ulaşım ve işgücü portföylerini elinde tutan Bay Vij, muhalefet üyelerinin Bay Hooka'nın yönettiği Kongre hükümeti sırasında faturaları geçmeden önce meclisten askıya alındığını söyledi.

O kadar muhalefet üyelerinin o sırada konuşmasına izin verilmediğini iddia etti.

“25 yıldır bir MLA arı var ve birçok fatura geçti. Bhupinder Singh Hooda'nın görev süresine de tanık oldum ve faturaların nasıl geçtiğini gördüm … o zamanlar konuşmamıza bile izin verilmedi.” Dedi.

Kongre hükümetinin görev süresi sırasında olayı hatırlatan Vij, “Bir kez, bir yasa tasarısı tanıtılmak üzereydi. Kongre buna karşı çıkmayı biliyordum. Ama sessiz kalmaya karar verdim. Ayağa kalkmadım, konuşmadım. Yine de evden çıktılar!”

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)