Annem beni hiç sevmedi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
“Annemin onu dövdüğüm biçimindeki öykülerinin hepsi palavra. Kaldı ki ne rapor ne de tabip denetimi var. Annem bunları kelamlı söylemiş olduğinde kabul gördü maalesef. Hem beni ortada bıraktı tıpkı vakitte hastalıklı göstermeye çalıştı. O daima konuştu lakin beni ve gebe eşimi ne hale koyduğunu kimse bilmiyor.” diyen Buğday Hürriyet’ten İsmail Bayrak’a şunları söz etti;

“Annem beni çocukluğumdan bu yana sevmedi. Daima hakaret ederdi. ‘Babana bir şey olursa seni inim inim inleteceğim’ kaygısı. Bunu babama söylemiş olduğimde bu tasamı geçiştirir, ‘O senin annen, niye o denli şeyler yapsın’ kaygısı. Babamın muhafaza kalkanı ortadan çekildiğinde dehşetli bir şeyle karşı karşıya kaldım.”

“Evet, geçmişte alkol problemlerim oldu, tedavi de gördüm. Fakat bana hastanede yaşattıklarını unutamıyorum. Gece yarısı iki hasta bakıcı beni en ağır hastaların tedavi gördüğü kapalı kısma nam-ı başka tımarhaneye tıktı. Bunu yapma buyruğunu verenin annem olduğunu sabah babam gelip beni çıkardığında öğrendim.”

2003 yılında kendisine ‘manik depresif’ teşhisi konulduğunu belirten Ömer Bugay, tedavi gördüğünü ve durumunun güzel olduğunu söylemiş oldu.

“Ben Bebek’teki konuttan çıkarıldım. Çaresiz olduğum için gebe eşim Fidan’la Lüleburgaz’da bir tanıdığımızın yanına geldik. Artık burada hayat gayreti veriyoruz. Annem, kız kardeşim Zeynep’le birlik oldu. Benim sefil olup ayaklarına gitmemi bekliyorlar. Anlatacak hayli şey var lakin tüzel süreç devam ettiği için yaptıklarını açıklayamıyorum.” dedi.