Arbede Oscar gecesi başladı… Boşanıyorlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Ünlü oyuncu Thandiwe Newton ile 24 yıllık eşi direktör Ol Parker boşanma arifesinde. Newton’un etrafındakiler boşanma sürecinin Newton’u çok makûs etkilediği ve ona bir çöküntü yaşattığını söylüyor. Boşanma niçiniyle yaşadığı tansiyon kararında Newton, Hollywood’da 30 yıl boyunca bir arada çalıştığı menajeri, Gaby Morgerman’ın işine son verdiği argüman ediliyor.

İngiliz basınına bakılırsa Thandiwe Netwon geçen hafta rol aldığı Magic Mike’s Last Dance projesinin setinde rol arkadaşı Channing Tatum ile arbede etti. Bunun üzerine Newton üretimciler tarafınca takımdan kovuldu. Öteki bir argümana göre ise Newton kendi isteğiyle projeden ayrıldı. çabucak sonrasında takıma Newton yerine 55 yaşındaki Salma Hayek’in katıldığı belirtildi.

TARTIŞMA OSCAR GECESİNDE BAŞLAMIŞ

Kimi tezlere nazaran ise Newton ve Tatum içindeki tartışma Will Smith’in Oscar gecesinde Chris Rock’a attığı tokattan daha sonra başladı. Evvel ağız dalaşına tutuşan ikilinin tartışması alevlenerek daha büyük boyutta bir arbedeye dönüştü. Tatum hengamenin büyümesini önlemek içinse arabasına binerek setten ayrıldı. Projenin yapımcılığını üstüne alan Warner Bross şirketi, Newton ile yollarını ayırmanın sıkıntı bir karar olduğunu açıklayarak, oyuncunun aile sıkıntıları yüzünden sıkıntı vakit içinder geçirdiğini söylemiş oldu. Magazin mecrası olan Page Six’e birtakım açıklamalarda bulunan set çalışanları ise Thandiwe Newton’un sahnelerin çekimi sırasında epey fazla kesinti ve yenidena niye olduğunu ve yaşadığı tansiyon sebebiyle rol yapamaz hale geldiğini belirtti.

PARKER İÇİN SEVGİLİSİNİ TERK ETMİŞTİ

Thandiwe Newton ile ayrılmak üzere olduğu kocası Ol Parker’ın bu evlilikten 21 yaşında Riley, 17 yaşında Nico ve 8 yaşında Booker Jombe isminde üç tane çocuğu bulunuyor. Eski çift son olarak 2020 yılında çıktıkları Ibiza tatilinde yan yana görüntülenmişti. Newton ile Parker birinci sefer 1995 yılında BBC için çekilen In Your Dreams isimli üretimin setinde tanışmıştı. Çift 1998 yılında ise dünya meskenine girmişti. Newton yıllar daha sonra verdiği bir röportajda Parker’a nasıl aşık olduğunu şu tabirlerle anlatmıştı:

“Ol her gün setteydi ve ben ona meczup üzere aşık oldum. bu biçimde bir şeyi daha evvel hiç yaşamamıştım.” Ayrıyeten Newton, Parker ile tanıştığında halihazırda bir bağlantısı olduğunu lakin Parker uğruna sevgilisini terk ettiğini itiraf etmişti. Newton bir diğer röportajında ise hayatında tanıdığı en dürüst insan olarak Ol Parker’ı örnek göstermişti. 2008 yılında evliliğinin nasıl güzel gittiği tarafında bir röportaj veren Newton şunlar söylemişti:

“beraber vakit geçirmelisiniz, iç güdülerinize güvenip birbirinizle konuşmak için şartları zorlamalısınız. İrtibat ve sıkıntı vakit içinderın üstesinden bir arada gelmek değerli.”