Arda Kural’dan yıllar daha sonra gelen Yıldız Asyalı itirafı: Yan yana gelmeye korkuyorum

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Geçirdiği güç günlerin akabinde uygunlaşan ve bir daha oyunculuk yapmaya başlama sonucu alan Arda Kural, daha evvel hiç kimsenin bilmediği büyük bir itirafta bulundu. çabucak hemen 17 yaşındayken Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Yıldız Asyalı ile kamera karşısına geçen Kural, rol arkadaşına olan büyük aşkını yıllar daha sonra itiraf etti.

ARDA KURAL’DAN YILLAR daha sonra GELEN BÜYÜK YILDIZ ASYALI İTİRAFI

2. Sayfa isimli magazin programına konuk olan Arda Kural, Yıldız Asyalı hakkında hayli çarpıcı şu itirafta bulundu:
“Yıldız birinci aşkımdı. Birinci aşkıma hayli tutulmuştu. Aklımda ondan diğeri geçmiyordu. ömrüm Yıldız olmuştu, daima onu düşünüyordum. Sette Yıldız, meskende Yıldız… Kasıtlı olarak değil lakin bizi ayırdılar. Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim.

‘YILDIZ İLE YAN YANA GELMEYE KORKUYORUM’

Konusu açıldığı vakit bile çabucak kapatmaya çalışıyorum. Ayrılma anımızı bile net bir biçimde hatırlıyorum. Yıldız beni fazlaca aradı ben açmadım. Yıldız ile yan yana gelmeye korkuyorum.”