Ayşecan Tatari tabibinden gelen iletisi ifşa etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı ‘Duygu’ karakteri ile tanınan oyuncu Ayşecan Tatari, evvelki gün 1,5 yaşındaki kızı Müjgan’ı göz muayenesi için hastaneye götürdü. Denetimlerin akabinde konutuna gelen oyuncu, hekimden ezkaza kendisine gelen iletisi görür görmez büyük bir şaşkınlık yaşadı.

İLETİSİ ARKADAŞINA ATMAK İSTERKEN OYUNCUYA GÖNDERDİ

Kızını muayene eden hekim, Ayşecan Tatari’nin kızıyla ilgili ‘Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim. Çok hudut oldum’ sözünü içeren iletisi ezkaza oyuncuya gönderdi. Tabipten gelen iletiyle büyük bir şaşkınlık yaşayan Tatari ise bildirisi ifşa ederek reaksiyon gösterdi.

BİLDİRİSİ İFŞA EDİP REAKSİYON GÖSTERDİ

Instagram hesabından hekimin iletisini ifşa eden Ayşecan Tatari, “Size de düzgün akşamlar Aslı Hanım. Bakın, bu hanımefendi bugün Müjgan’ın göz ölçümünü yaptı. 1,5 yaşındaki kızım, daha evvel hiç görmediği aletler karşısında korkup ağladı. daha sonra da o günkü hastasıyla ilgili yapacağı dedikoduyu bana atmış yanlışlıklar. Nasıl? Buradan şunu çıkarabilir miyiz? Hasta saklılığı aslında çiğnenebilen bir haktır ve hastayken yaptıklarımıza dikkat mi etmeliyiz?” dedi.