Bağlantı terapisti Selin Karacehennem’i gelen sorular karşısında sonlandı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Kendisine gelen soruları toplumsal medya hesabından yanıtlayan evlilik ve ilgi terapisti Selin Karacehennem’e gelen bir soru dikkat çekti.

Ünlü terapiste sorularını ileten bir takipçisi “Kocam bağdan daha sonra yanıma para koyuyor, ben de bu durumu kabullendim. Resmen para karşılığı birlikte oluyor üzereyiz…” dedi. Selin Karacehennem bu soruya “Hayır, hayır! Seni hayat bayanlarıyla tıpkı düzeye indiriyor. Ben kimseye kızmıyorum hayat bayanları da öteki bir yol bulamamış olabilir. Ancak ben kocasının parasını… Latife olarak bile hoşlanmadım. ‘Hayır verme’ diyeceksin. Prensip olarak yakışmaz.” biçiminde cevapladı.

MÜNASEBETİMİZİ BOYMAYALIM

Terapistin bir öteki takipçisi ise, “Kocamla evlenmedilk evvel yaşadığım bağlantıyı kocama anlattım, benden duysun, diğerinden duymasını istemedim. Her arbedede bu durumu başıma kakıyor. Ne söylemeliyim ki bunu artık ağzına dolamasın” sorusunu yöneltti. Selin Karacehennem “Seninle tanışacağımı bilseydim kimselerle görüşmezdim, ufak tefek şeyler yaşadık, o kadar’ dersin. Senden daha sonrası değerli. Senden daha sonra rastgele bir şey yaptım mı… Fakat hayatımda kimse yokken tanımaya çalıştım. Lütfen bu mevzuyu gündeme taşıyarak münasebetimizi bozmayalım.” diye yanıt verdi.

Odatv.com