Berdan Mardini’nin ‘Real Mardini’li tayt paylaşımı…

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Son vakit içinderda taytıyla sıkça gündeme gelen Berdan Mardini toplumsal medyada dalga konusu oldu. Futbol oynadığı anları toplumsal medya hesabından paylaşan Mardini’nin görüntüsü kullanıcılar tarafınca tiye alındı.

Futbol topuyla idman yaparken tayt giyen Berdan Mardini o anlarını Instagram’dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü müzikçi paylaşımına ise ”Real Mardini. Bu orta tam sardım…” notunu düştü.

BEĞENENLER KADAR ELEŞTİRENLER DE OLDU

Şarkıcı bu pozlarıyla bir defa daha gündem oldu. Takipçilerinden Mardini’ye ”Berdan Beyefendi napıyorsunuz?”, ”Usta sana ne olmuş?”, ”Dardan Taytini”, ”Allah aşkına erkekler tayt giymesin ya”, ”Tayt epeyce güzel”, ”Bence sana taytini yakışmıyor be”, ”Tayt olmamış”, ”Termal Taytini”, ”Daha epey takipçi için mi bunu yapıyorsun?” formunda yorumlar yağdı.

Paylaşılan görüntü kısa müddette binlerce kişi tarafınca izlendi.

“BANA BERDAN TAYTİNİ’ DİYORLAR”

Giyim şekli ile bir kesitten âlâ yansılar alırken aşikâr bir kesitten tarafınca da eleştirilen Mardini’ye “Giyindiğiniz kombinler fazlaca konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?” formundaki soru yöneltilmişti. Mardini, “Şimdi ben pembe kazak giyindiğimde biliyorsunuz. Her yıl göğüs kanserine takviye olmak için pembe top organizyonu yapılıyor. Ben de ona dayanak vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da tabibim ikram etmişti. O da olay oldu. En epeyce şuna güldüm. Tayt giydiğimde ‘Berdan Taytini’ yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabi kimi vakit hakarete varan durumlar oluyor. Tenkide açık, kendimle barışık biriyim” yanıtını vermişti.