Bergen anısına hazırlanan hürmet albümünde Gülşen de yer alacak

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Müzikleriyle bir periyoda damgasını vuran ve trajik ömür hikayesi niçiniyle “Acıların hanımı” lakabıyla anılan arabesk müzikçisi Bergen, 1989 yılında eski eşi Halis Hür tarafınca öldürüldü. çabucak hemen 30 yaşındayken hayattan koparılan ünlü sanatçı, vefatından yıllar daha sonra hem hayatını husus alan sinema sineması tıpkı vakitte kendisi için hazırlanan albüm projesiyle gündemde. Farah Zeynep Abdullah’ın başrol oynadığı “Bergen” sineması yakında vizyona girecek. Hürmet albümünde ise son basamağa gelindi.

ŞUBAT SONUNDA ÇIKIYOR

Bergen’in müziklerini müzik dünyasının ünlü isimlerinin yorumlayacağı hürmet albümüne Gülşen de dahil oldu. Ünlü popçu,
proje için Bergen’in en sevilen müziklerinden “Sen Affetsen Ben Affetmem”i yorumladı. Albüm, şubat ayı sonunda Yaşar Kekeva Plakçılık ve Orchestra Content etiketiyle müzikseverlerle buluşacak.

EŞİYLE BİRLİKTE KAYDETTİ

Son periyotta sahne performanslarının yanı sıra kostümleriyle de isminden sıkça kelam ettiren Gülşen, Bergen’e hürmet albümünde seslendirmek için “Sen Affetsen Ben Affetmem” müziğini seçti. Ünlü popçu, geçtiğimiz günlerde stüdyoya girdi ve şarkıyı yorumlayarak kayıtları tamamladı. “Sen Affetsen Ben Affetmem”in düzenlemesini ise daha evvel de Gülşen’in biroldukca yapıtının aranjörlüğünü üstüne alan eşi Ozan Çolakoğlu yaptı.

SİNEMASI 4 MART’TA SİNEMALARDA

Bergen’in ömrünü mevzu alan Sinema için geri sayım başladı. Ünlü sanatçıyı Farah Zeynep Abdullah’ın, onu öldüren eski eşi Halis Serbest’i ise Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı “Bergen”, 4 Mart’ta vizyona girecek.