Bir yorum da Selda Bağcan’dan

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Tarkan’ın son müziği Geççek’e takviye olan Selda Bağcan, “Nihayet kükredin” tabirlerini kullandı.

Son albümünü 2017 yılında başarılı müzikçi Tarkan’ın yeni müziği Geççek, dün akşam yayınlandı. YouTube üzerinden yayınlanan müziğin klibi 7 milyondan fazla kişi tarafınca izlendi. Müziğinde politik bildiri verdiği söylenen Tarkan’a yansıların yanı sıra takviyeler de gelmeye devam ediyor.

“NİHAYET KÜKREDİN”

Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Selda Bağcan da Tarkan’a dayanak veren isimler içinde yer aldı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bağcan, “Helalsin Tarkan! Nihayet kükredim” sözlerini kullandı.

Tarkan’a Gülşen, Cet Demirer, Şahan Gökbakar, Onur Akın, İlyas Salman ve Sibel Can üzere ünlü isimlerden de dayanak geldi.

TARKAN: UMUDUMU KAYBEDER ÜZERE OLDUĞUMDA YAZDIM

Geççek’i yayınlamadan evvel YouTube kanalında bir görüntü paylaşan Tarkan, müziğini yazma kıssasını anlattı. Şarkıyı pandemiden dolayı etkilendiği bir devirde yazdığını söyleyen müzikçi, “Bir yıl kadar evvel ruh halimin fazlaca yeterli olmadığı bir devirden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın telaş verici gidişatı, tabiatın yok edilişi üzere bir sürü şey beni epey olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder üzere olmuştum. O anlarda bu müziğin melodi ve kelamları içimde yankılandı. ‘Geççek geççek elbette bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek’. ‘Hepimize yeterli gelecek bir müzik yazmalıyım’ dedim. Tahminen bu müzik bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm” dedi.