Britney Spears hayatını anlattığı kitabı için milyon dolarlık muahede imzaladı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Rekor bir muahede ile çıkması planlanan kitap, Obama çiftinin muahedesinden daha sonra tüm vakit içinderın en değerli kitap muahedesi oldu.

Britney Spears, şöhreti, aile bağları, babasının 13 yıllık vasiliği ve bu vasiliği bitirmek için verdiği hukuk çabasını anlatacağı kitap için kitap için 15 milyon dolarlık (206 milyon 319 bin) mutabakat yaptı.

Müzikçi, yayın şirketi Simon&Schuster ile anlaşarak en büyük kitap mutabakatlarından birine imza attı.

Page Six’e konuşan bir kişi, “Bu mutabakat, Obama’larınkinden daha sonra tüm vakit içinderın en büyüğü” diye konuştu.

ABD’nin eski Lideri Barack Obama ve eşi Michelle Obama, Penguin Random House ile kitapları için 2017’de 65 milyon dolarlık (893 milyon 843 bin) bir muahede imzalamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

• 14 yıl daha sonra özgür
  • Britney Spears: Anne ve babam mahpusa girmeli
  • Dünyaca ünlü yıldız çırılçıplak
“SEN PİSLİKSİN JAMİE LYNN”

Britney Spears, “Things I Should Have Said” (Anlatmam Gereken Şeyler) isimli kitabı yazan kız kardeşi Jamie Lynn’i kendisi üzerinden para kazanmakla ve vasilik davasında dayanak olmamakla suçlamıştı.

Toplumsal medya hesabından kız kardeşi Jamie Lynn’e şunları yazmıştı:

“Kitabının vakit içindeması inanılmazdı Jamie Lynn. Bilhassa de tüm dünyanın, bana nitekim ne yapıldığına dair hiç bir fikri olmadığını bilerek! Sen dahil bütün ailem bilmediğinizi söylüyorsunuz. Saçmalık! Artık kitap satıp saçma sapan konuşmaya cüret ediyorsun lakin lanet mümkünce, palavra söylüyorsun. Keşke bir palavra dedektörü testine girsen de tüm bu kitleler benim hakkımda söylemiş olduğin kuyruklu palavraları görse! Keşke her şeye gücü yeten İlah gelip tüm dünyaya palavra dediğini ve benim üzerimden para kazandığını gösterse! Sen bir pisliksin Jamie Lynn.”