Çıplak poz verdi evsiz kaldı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
27 yaşındaki Anna Anufriyeva, çıplak fotoğrafları ortaya çıkınca Rus devletinde üstlendiği ve “gizli” olduğu tabir edilen kamu bakılırsavinden kovulmuştu.

Babasının tüm ülkenin önünde namusunu kirlettiği niyetiyle kendisiyle konuşmadığını anlatan genç model, yaşadığı sorun niçiniyle kilo kaybettiğini ve gerilim olduğunu söylemiş oldu.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre, Anna Anufriyeva, dergiye gönderdiği fotoğraflar niçiniyle hiç pişmanlık duymadığını tabir etti.

KİMSE İŞ VERMİYOR

Sibirya’daki Tümen kentinde yaşayan Anna Anufriyeva, işini kaybettikten daha sonra ‘mortgage’ ödemelerini yapamadığı için meskenini satmak zorunda kaldığını anlattı.

Anufriyeva, “Yaşayacak bir yerim yok. İşim yok, sevgilim yok, dairem yok. Güya bir cürüm işledim” dedi.

Kimsenin kendisine iş vermediğini söyleyen genç bayan, Playboy Rusya’nın takvimi için düzenlenen internet müsabakasına çıplak fotoğraflarını göndermişti.

“ÇIPLAKLIĞI SEVİYORUM”

Fotoğrafların yayınlanmasının akabinde Tümen Belediyesi’nden kaynaklar, Rus medyasına yaptıkları açıklamada, erotik fotoğrafları niçiniyle Anufriyeva’nın bakılırsavden ayrılmasının talep edildiğini duyurmuştu.

Anna Anufriyeva daha evvel Rus toplumunu ikiyüzlülükle suçlamış ve “niçin yalnızca modellerin, aktrislerin, fitness eğitmenlerinin ve blogger’ların vücutlarını sergilemesine müsaade veriliyor” diye sormuştu.

Genç bayan, çıplak fotoğraflarını sevdiğini söyleyerek, “Uyumlu bayan vücudunu bir kusursuzluk formu olarak görüyorum. Lütfen yargılamayın, yalnızca keyfini çıkarın” ifadelerini kullanmıştı.