Diyarbakır’da moda rüzgârı… 25 model bir ortaya geldi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Dosso Dossi Fashion Show’un çekimleri Diyarbakır’da yapıldı. Daha evvel Doğubayazıt ve Kapadokya’da gerçekleşen moda çekimleri bu defa Diyarbakır’da gerçekleşti.

Hürriyet’in haberine bakılırsa, Diyarbakır’ın tarihi ve turistik bölgeleri içinde yer alan On Gözlü Köprü, Cemil Paşa Konağı ve Keçi Burcu’nda gerçekleştirilen çekimlerde ünlü modeller yerlerini aldı.

Aralarında Tülin Şahin, Demet Şener, Zeynep Sever Demirel, Buse İskenderoğlu, Dilara Korkmaz, Cemrenaz Turhan, Şira Kıyılı, Deren Talu, Derin Talu ve Madelein Sarıkabadayı’nın da olduğu 25 model, koreograf Yasin Soy eşliğinde gerçekleştirilen çekimlerde kamera karşısına geçti. Çekimlerin finalinde modeller ellerindeki beyaz güvercinleri uçurdular.

“DİYARBAKIR’A BİRİNCİ SEFER GELİYORUM”

Moda çekimi defilesinde yer alan Demet Şener, “Diyarbakır’a birinci kez geliyorum ve geldiğim için epeyce memnunum. bu biçimde bir projenin ortasında bulunmaktan gurur duyu-yorum. Ne kadar beşere ulaşırsak Türkiye’nin, ülkemizin hoşluklarını ne kadar epeyce beşere gösterirsek bizler o kadar keyifli oluruz” dedi.

“HER SENE TIPKI GÜZELLİKTE”

Ünlü model Tülin Şahin daha evvel birkaç kere Diyarbakır’a geldiğini söylerken, “Her seferinde tıpkı sıcaklık ve güzellikle karşılaştık. O yüzden yeniden fazlaca teşekkür ediyorum herkese. Burada olmak epey hoş.” diye devam etti.