Dizinin ismini bebeğine koyacak

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Oyuncu Selahattin Paşalı, gebe sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturdu. Beyaz bir ekip yeğleyen Selahattin Paşalı’nın nikah fotoğrafları ise toplumsal medyada epeyce konuşulanlar ortasına girdi.

Selahattin Paşalı artık de çocuğuna vereceği isimle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, çocuğuna rol aldığı dizinin ismini vereceğini duyurdu. 7 aylık gebe sevgilisi Lara Tümer ile nikah masasına oturan oyuncu İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafınca düzenlenen 41. İstanbul Sinema Şenliği’nin ödül merasimine katıldı. Ünlü çift doğacak çocuklarına Leyla Pera ismini koyacaklarını duyurdu.

Ödül merasiminde Gazete Magazin’e açıklama yapan oyuncu, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisi hakkında, “Elimden geleni yapmaya çalıştım. Tüm takım ile hoş bir iş çıkardık. Devamı gelecek. Ben kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Popülerlik beni korkutmaz tam aksine daha fazla başarılı ve mütevazi olmak için beni motive eder.” dedi.

Lara Tümer ile birinci bebeklerini kucağına alacak olmanın heyecanını yaşayan Selahattin Paşalı, ‘Çok heyecanlı ve memnunum. Çok hoş bir yıl geçiriyorum. Bebeğin ismi Leyla Pera Paşalı olacak inşallah’ tabirlerini kullandı.