“Eğitim ve İleri Eğitim İttifakı” yeniden başlıyor “Mesleki Eğitim Yazı”

Bu nedenle yaz etkinlikleri gençlere, ebeveynlere ve şirketlere yöneliktir. Mayıs ayının başından Eylül 2023’ün sonuna kadar ittifak ortakları, sosyal medya platformlarında ve federal, eyalet ve bölgesel düzeyde çok sayıda etkinlikte birlikte ilk mesleki yeterliliğin avantajlarını sunacak ve açıklayacaktır.

Odak noktası, kariyer oryantasyon önlemleri, ikili eğitimin çekiciliği, şirketlerdeki çeşitlilik ve sonraki yerleştirmede bile bir eğitim yeri bulma şansıdır. Şu anda ittifak ortakları tarafından federal düzeyde ve bölgelerde “ikili eğitim” konusunda çok sayıda etkinlik düzenleniyor ve yakında ittifakın web sitesinde yayınlanacak.

İkili eğitim, gençlere birçok heyecan verici ve zorlu iş sunar ve kendi geleceklerini aktif olarak şekillendirme fırsatı sunar. Aynı zamanda, vasıflı işçileri güvence altına almanın temel direğidir. Almanya’nın iklim değişikliği, demografi ve dijitalleşme gibi zorlukların tetiklediği dönüşümü yönetmek için iyi eğitimli profesyonellere her zamankinden daha fazla ihtiyacı var.

Geçen yıl, “Eğitim ve Öğretim için İttifak” ortakları, ülke çapında 750’den fazla etkinlikle mesleki eğitimi destekledi ve 400.000’den fazla kişiye ulaştı. Ortaklar, bu “mesleki eğitim yazında” bunun üzerine inşa etmek istiyor.

Alliance for Education and Training’in web sitesinde bununla ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz.