Estetik operasyon geçirdi: Bir gecede kimliğim de mesleğim de yok oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
yıllar evvel burnundan estetik operasyon geçiren oyuncu aslında farklı bir maksatla geçirdiği bu estetik operasyonun onun mesleğinin sonunu getirdiğini deklare etti.

yıllar daha sonra anılarını kaleme aldığı kitabında bu durumu da oyuncu şöyleki anlattı: “Ben, artık ben değildim. Kimse beni tanımıyordu. Bir gecede kimliğimi de mesleğimi de kaybettim. Güya görünmez olmuştum.”

O SİNEMAYLA MESLEĞİNDE SÜRATLE YÜKSELDİ

Hürriyet Kelebek’in haberine bakılırsa, hafızalarında ve anılarında epey kıymetli bir yeri olan sinemalardan biri Dirty Dancing artık hayatta olmayan oyuncu Patrick Schwarzenegger ile o sinema yardımıyla mesleğinde süratli bir biçimde yükselen Jennifer Grey’in yer aldığı dans sahneleriyle oldukcatan sinema tarihine geçmişti.

O sinemada rol aldığında 27 yaşında genç bir oyuncu olan Jennifer Grey, o periyotta biroldukça gencin de örnek aldığı kişi olmuştu.

Jennifer Grey, kaleme aldığı Out of the Corner isimli kitabında hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Mayıs ayında yayınlanması planlanan kitap, beraberinde fazlacatandır Hollywood’un şayet olmazsa olmazları ortasına giren estetik operasyonlara da farklı bir bakış getiriyor.

SONUÇ AĞIR OLDU

62 yaşında olan Jennifer Grey, Dirty Dancing isimli sinemada rol aldıktan daha sonra dünya çapında tanındı. O da bu durumda olan birfazlaca ünlünün yaptığını yaptı ve imgesini değiştirmek için estetik operasyon geçirdi. Oyuncu tam iki defa burnunu düzelttirdi. Bunun sonuçlarının ise hiç beklemediği kadar ağır olduğunu söylemiş oldu.

“BİR GECEDE MESLEĞİMİ DE KİŞİLİĞİMİ DE KAYBETTİM”

Jennifer Grey, anılarını topladığı Out of the Corner isimli kitabında, hayatının bu kısmına geniş yer verdi. niye burnundan estetik operasyon geçirdiğini ve daha sonrasında yaşadıklarını anlattı. İki defa yenidenlanan bu burun operasyonlarının akabinde “bir gecede kişiliğini de mesleğini de kaybettiğini” belirtti.