Faik Öztürk-Safiye Soyman aşkında sarsıntı: Aldattı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Faik Öztürk’ün bir yerde öbür bir bayanla eğlendiği imgeler yayınlandı. İmgeleri ortaya çıkan Faik Öztürk’ün hayat arkadaşı Safiye Soyman’ı aldattığı öne sürüldü. Kelam konusu tezler daha sonrasında Faik Öztürk canlı yayına bağlanarak tezleri yalanladı.

Faik Öztürk canlı yayına bağlanıp “Benden bunları çekip muhabir para istedi. Ben bayanı tanımam etmem bayanı da onlar ayarlamış aslına bakarsanız daha sonra geldiler benden para istiyorlar. İletileri bile var. Beyaz TV muhabiri bayana ‘Geçerken sarıl öp’ demiş. Bildirisi var. Bayan bana söylemiş oldu” tezinde bulundu.

Safiye Soyman’ın sevgilisi Faik Öztürk’ün kelamları Bircan Bali’yi kızdırdı. Bircan Bali “Bizi itham ediyorsunuz, bize bildirileri gönderin” diyerek sonlandı. Faik Öztürk ise “Ben kaç yaşında adamım palavra mı söyleyeceğim? Benim başım dik. 5 tane bayan davet etti, oturdum. Salak mıyım bu biçimde bir şeyi açıkta yapayım” dedi.

Faik Öztürk ondan sonrasında yerin reklamını yapan kişinin “Şunlara üç beş kuruş ver” söylemiş olduğini argüman etti.