Hani magazine gereç olmak istemiyorlardı?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hava azıcık bir ısındı mı kısa kollu tişört giymeye başladım, bir çok britiş yapıyor bu durum beni, ha bir de Meghan’dan hiç hazetmiyorum, bu da beni muhafazakar bir britiş yapıyor, olsun varsın.

Bana hak vereceksiniz, bakın ne oldu dün akşam! Aslında perşembeden beri.

“Aman biz magazine materyal olmak istemiyoruz, gazeteciler daima peşimizde, saray kurallarından sıkıldık, özgür ve bayağı vatandaş olmak istiyoruz, gözlerden uzak sakin bir hayat istiyoruz” diye ağlaşıp, üstüne bir de Kraliçemize çemkirip abede’ye gitmişti/kaçmıştı ya bunlar!

Sussex Dükü Prens Harry ve Düşes bayanı Meghan’dan bahsediyorum, bildiniz.

Perşembe günü çok kapalı bir biçimde İngiltere’ye gelip Kraliçe’yi ve Prens Charles’ı ziyaret ettiler.

Geçen ay zahmet edip dedesi Prens Philip’in anma merasimine gelmeyen vefasız torun Harry, Hollanda’ya gidecekti zira.

O yüzden, bana sorarsanız mecburen İngiltere’ye de geldi.

Invictus Games’in açılış merasimine katılacaklardı ve bu yıl yarışlar Hollanda’da yapılacak, eh Hollanda İngiltere’nin tabanında, mecburen geldiler yani.

Beni mi kandıracaksınız?

Kraliçemiz duygusal kanmıştır, ben kanmam.

İşin biz britişleri gıcık eden kısmı yalnızca bu değil.

Siz değil miydiniz, kolay vatandaş olmak için kaçıp giden, unvanları terk eden?

Hollanda’da koca bir Netflix takımı, bu şirin çifti takip ediyor. Zira bir belgesel için muahede yaptılar, dünya kadar para aldıkları söyleniyor.

Müsabakaların resmen başlayacağı günün öncesinde, yani dün merasimde bir de öpüştüler, her adımları poz.

Sahneye evvel Meghan çıktı, kocasının ne kadar olağanüstü bir adam olduğunu söylemiş oldu, onu daha fazla sevemezdim dedi, Invictus Games için gece gündüz çalıştığını anlattı, on yıl askerlik yaptığını ve iki defa Afganistan’da vazife yaptığını ekledi ve Harry’yi anons etti; Sussex Dükü Prens Harry olarak.

Bak sen!

O kadar kapristen, afra tafradan daha sonra bayağı abede vatandaşı Meghan olarak beyefendisini çağırsana, yok olur mu?

Ginger Harry de sahneye çıktı, kadınını öptü, sinema sahnesi üzereydi sahiden de; fakat Allah için ikisi de epey hoş, ikisi de epey havalı/çekici beşerler.

Olağanda, “aman ne hoş, karısını onore ediyor, nasıl da memnunlar, tam bir peri masalı” diyeceğim fakat elim de dilim de varmıyor.

Zira art planda kameralar, çekimler, yapımlar var.

bir süre daha sonra seyrederiz artık.

Bakalım bu kez, sansasyonsuz bir yayın izleyecek miyiz? Biliyorsunuz, yazmış/anlatmıştım size Meghan’ın Oprah Winfrey’in programında anlattıklarını.

Yok tekraren küçük düşürülmüş, yok mahpus ömrü hayatış, yok ırkçı telaffuzlara maruz kalmış! Hatta intihar etmeyi düşündüm, dedi, Kate beni ağlattı, dedi. Boncuk gözleri dolu dolu anlatmıştı, kimse kusura bakmasın “sen de ne çektin be Meghan bacım” diyen çıkmamıştı bizim buralarda.

2017’de Toronto’da yapılan Invictus Games’e birinci defa bir arada katılmışlardı ancak yanyana oturmamışlardı.

Bu sefer, “unvanları da istemeyiz, göz önünde olmayı da istemeyiz” deyip, magazine şahane materyaller verdiler.

95 yaşındaki neneyi kandırmak kolay natürel, bana sökmez bu numaralar Harry efendi bilmiş ol; gerçi kılıbık adamların epey seksi bir yanları da yok değil. Lakin siz Kardashianlar mısınız, royal familisiniz oğlum! Kendinize gelin.

INVICTUS GAMES DE NE OLA?

Invictus Oyunları, yaralanmış ve hasta askerler, bayan ve erkek gaziler için düzenlenen memleketler arası bir spor aktifliği, sporun uygunlaştırıcı gücü ilham alınarak düzenlenmeye başlayan etkinlikler, rehabilitasyonu desteklemek ve ülkelerine hizmet eden askerlere moral vermek, desteklemek için yapılıyor. Prens Harry 2014’te Invictus Oyunları’nı başlatmıştı, ruhsal ve sosyoljik olarak askerlere takviye olmak gerektiğini ve hastalıkve sakatlıkları sebebiyle kasvet yaşayan vatanseverlere hizmet borcu olduğunu belirtmişti. Invictus, Latince “fethedilmemiş” manasına geliyor.

KALBİMİZ UKRAYNA İLE BİRLİKTE

Harrymiz aslında dört dörtlük bir prens, asli bakılırsavlerini aksatmadan yapıyordu evlenene kadar. Yeterli ki bu tertipten vazgeçmedi, ah unutmadan, açılışta yaptığı konuşmada tüm dünyanın Ukrayna ile bir arada olduğunu da söylemiş oldu.

Bir de oğlunun âlâ bir insan olmasını istediğinden bahsetti, “Archie hangi mesleği seçerse seçsin, kimi vakit astronot kimi vakit helikopter pilotu olmak istiyor lakin umarım vicdanlı ve âlâ bir insan olur” dedi.

Elif Aktuğ