Hülya Avşar’ın hayali Manukyan

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Muhabirlerin “Kozmetik eseri reklamında oynayacağınız yanlışsız mu?” sorusuna Hülya Avşar “Kozmetik benim için fazlaca kıymetli ve pahalı lakin şu an kıymetlendirme süreci içerisindeyim. Eserden emin olmam gerekiyor, benim vicdanen rahat olmam gerekiyor. Önerdiğim bir şeyin kaliteli olması lazım maddiyat kısmı kıymetli değil.” dedi.

“EKRAN DİYE BİR ŞEY KALMADI”

Proje tekliflerini beğenmediğini söyleyen Avşar “Birkaç teklif var fakat hiç istediğim üzere değil. Ekranları özledim mi? Set ortamını daima özleyeceğim fakat onun haricinde şu an epey yeterliyim. Ekran diye bir şey kalmadı herkes YouTube’da orada burada ekranda olabiliyorsunuz” diyerek teklifleri beğenmediğini belirtti.

“MANUKYAN’I OYNAMAK İSTERDİM”

Gazetecilerin “yaşamını canlandırmak istediğiniz birisi var mı?” sorusuna “Ben Manukyan’ı epeyce oynamak isterdim. Senaryosu yazıldı lakin müsaade vermediler fakat sahiden onu oynamak isterdim.” dedi.

MANUKYAN KİMDİR?

Manukyan olarak tanıdığımız Matild Manukyan’ın gerçek ismi Eveline Matild Chah Muradyan. Babası Ermeni tenor Armenak Chah Muradyan, annesi İsviçreli balerin Salle Marguerite. 1914’te doğan Manukyan’ın ailesi 1913’te Fransa’ya göç etti. Manukyan bir Türk Ermenisi. Vergi rekortmeni olan Manukyan’ın tüm Türkiye tarafınca tanınmasının niçini ise, genelev patroniçesi olması.