Kahramanmaraş’ta koca şiddetinden hastanede yatan hanımın yardım çığlığı

KozmikRüya

New member
Kahramanmaraş’ta bir markette çalışan M.E. (46) bir yıl evvel tanıştığı Muharrem E. (40) ile 8 ay evvel evlendi.

Daha evvel kendisine yeterli davranan Muharrem E. evlendikten daha sonra daima bayandan para isteyip vermeyince de darbetmeye başladı.

M.E. eşine araba alıp vermesine karşın yakıt parası, sigara parası isteyip vermeyince de bir daha darbetmeye devam etti.

EVLENDİĞİ ADAM HAYATI ZİNDAN ETTİ

Bunun üzerine M.E. eşinden boşanmak istedi. Muharrem E. bu defa de bayanın çalıştığı markete gelip rahatsızlık verdi.

Bu niçinle M.E. işinden de oldu. Muharrem E. eşini kendisinden boşanmak istediği için darp edip başını da yere vurdu. Bu niçinle M.E. eşinden şikayetçi oldu.

UZAKLAŞTIRMA VERİLDİ, ÖZGÜR KALDI

Şikayet üzerine kocaya uzaklaştırma verilirken, çabucak sonrasında hür kaldı. Koca bu sefer de eşinin meskenine silahla ateş edip onu vefatla tehdit etti. M.E. eşini 3 defa şikayet etti lakin uzaklaştırma sonucu verildi.

DAİMA ADRES DEĞİŞTİREREK KAÇMAYA BAŞLADI

Uzaklaştırma sonucu da onu durduramayınca bayan bu sefer de Türkiye’de daima adres değiştirerek kaçmaya başladı.

Buna karşın zanlı, hanımı bulup mevtle tehdit etmeye devam etti. hanımın bu niçinle psikolojisi bozulunca 3 kere intihar teşebbüsünde bulundu.

“ARTIK KALDIRAMIYORUM, YAŞAMAK İSTEMİYORUM”

Son olarak M.E. Türkiye’de bir hastaneye yatırılarak ruhsal tedavi görmeye başladı. M.E. yattığı hastaniçin çaresizlik ortasında seslenerek şunları söylemiş oldu:

“Ben eşimle 8 aydır evliyim. Markette çalışıyordum daima benim paramı yiyordu. Para vermediğim vakit fazlaca hudutlu oluyordu. Uyuşturucu kullanıyordu. Ben araba almıştım. Daima araba ile geziyordu. Ben çalışıyordum o geziyordu. Beni darp ediyordu, başımı yere vurdu. Boynumdan tutup ‘sen ölmezsen ben öldüreceğim seni’ dedi. Benim işten çıkmama niye oldu. Çok makus hakaretler etti. Şikayet ettim. Uzaklaştırma aldı. Konutumu kurşunladı. Onun yüzünden 3 kere intihar teşebbüsünde bulundu. Karakola gittim şikayet ettim olmadı. Savcılığa gittim şikayet ettim olmadı. Şu anda onun yüzünden ruhsal tedavi görüyorum hastanede yatıyorum. Tutuklanmasını istiyorum, yardım istiyorum. Hala toplumsal medya üzerinden beni mevtle tehdit edip hakaret ediyor. Açık açık ‘ben seni öldüreceğim sen kendini öldür’ diyor. Artık kaldıramıyorum. Onun hakaretleri yüzünden yaşamak istemiyorum lütfen bana yardım edin. Ne olursunuz yardımcı olun.”