Konya’da rezidanstaki azap davasında iddianame hazır

KozmikRüya

New member
Konya’da yaşayan Sara Demir, nişanlısı Murat Demirci’nin konutuna giderek birebir günde farklı vakit içinderda meskene çağırdığı ve Demirci’nin eski sevgilileri olduğu tez edilen Demet A. ve M.K. isimli genç bayanlara çeşitli azaplar yapmıştı.

İddialara nazaran, Sara Demir yanındaki arkadaşı Tuğba Demirci’yle bir olup bayanların usturayla saçlarını kesmiş akabinde ise dövüp yüzlerinde sigara söndürmüştü.

Olayların akabinde Sara Demir, Tuğba Demirci ve Murat Demirci tutuklanmıştı.

İşkencenin saatler sürdüğü ortaya çıktı

36’şar yıl mahpus talebi

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında M.K.’nin uğradığı azaba yönelik 4 gün ortasında iddianame hazırlandı. İddianamede ‘birden çok kişi tarafınca silahlı tehdit, yağma, hakaret, cebir, mala ziyan verme ve hürriyetinden mahrum kılma’ hatalarından Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ile Tuğba Demirci’nin 36’şar yıla kadar mahpusu istendi. İddianame, Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

“Gönül bağlantımız vardı, beni rezidansa davet etti”

DHA’nın haberine bakılırsa M.K.’nin tabirinde şunlar yer aldı:

”Murat ile 3 ay evvel tanıştım. Ortamızda bir gönül münasebeti vardı. Olay günü beni evvel kafeye davet etti. Oraya gittiğimde de orada yoktu. daha sonra bana WhatsApp üzerinden bir rezidansın pozisyonunu gönderdi. Beni dairenin kapısında karşıladı ve kolumdan tutarak beni içeriye çekti. daha sonra içeride iki bayanın daha olduğunu gördüm. Murat bu bayanlara dönerek ‘Alın işte M.K. bu.

“‘İstediğinizi yapın’ diyerek beni önlerine attı”

İstediğinizi yapın’ diyerek kolumdan tutup içeriye itti. Bu bayanlar bana ‘Senin bu rahatlığın nereden geliyor? Sen kime güveniyorsun?’ dediler. Benim konuşmama bile müsaade vermeden hakaret etmeye başladılar. ‘Murat bizim köpeğimiz. Murat’a ilişkin olan her şey bizimdir.

“Satır ve makaslarla tehdit ettiler”

Seni Konya’da yaşatmayız’ diyerek tehdit ettiler. Ben oradan kaçmak isterken, Murat ellerimi tutarak gitmeme mahzur oldu. Bayanlar da ardımdan gelip, omuzlarıma kadar uzun olan saçlarımı usturayla kestiler. Makasla elbisemi parçaladılar. Masanın üzerinde duran bıçak, satır, makas ve copu göstererek ‘Seni öldürürüz, yaşatmayız. Bu daha başlangıç, seni keseceğiz’ dediler. Sara da sağ yanağımda sigara söndürdü. Telefonumu ve çantamı verip, gitmeme müsaade verdiler.”

“Tahliye durumunda elektronik kelepçe takılacak”

M.K.’nin avukatı ise sanıkların tahliye edilmeleri durumunda elektronik kelepçe takılacağını söyleyerekdedi.