Mehmet Ali Erbil ‘Alzheimer’ oldu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Hollywood üretimi ‘The Hope’ (Umut) sineması oyuncuları Bebek’te gazetecilerle bir ortaya geldi. Mehmet Ali Erbil; Esra Sönmezer, Gizem Lidya Denizci ile oynadığı sinemayla ilgili “Özellikle final sahnesi epeyce etkileyici.

Biz çekimlerde epey ağladık, seyirci yanına mendillerini alsın” dedi. Sinemada Alzheimer hastası bir adamı canlandıran Erbil, Kadıköy’de yalın ayak çekildiği manzaraların toplumsal medyaya düşmesiyle ilgili de şu biçimde konuştu:

“İnsanımız bunu gösteri için yapıyor, görüntü çekiyor üzere biroldukça yorumda bulundular. Ne yazık ki linçe hazır bir toplum olduk lakin ben bu biçim durumlara aldırış etmiyorum artık.”

Rolüne nasıl çalıştığı sorulan Erbil, “Birfazlaca bakım meskenini gezerek Alzheimer hastalarını yakından tanımaya çalıştım. Hastalık hakkında epey şey öğrendim” dedi.

‘ERKEKLER, BAYANLARIN PARASINI YİYOR’

Filmde rol gereği sevgilisine para yediren ‘Nunu’yu canlandıran Esra Sönmezer, “Eskiden bayanlar erkekleri yerdi, artık erkekler bayanları yiyor” diyerek esprili bir açıklama yaptı.

MEHMET ALİ ERBİL’İN YALIN AYAK PERİŞAN HALLERİ ŞOKE ETMİŞTİ

Türkiye’de magazin dünyasının en tanınan isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil sık sık enteresan haberlerle gündeme geliyor. Son devirde Tiktok görüntüleri konuşulan Erbil, bu defa de Kadıköy’deki manzaraları ile gündeme gelmişti.

MERDİVENLERDEKİ HALİ ÇOK KONUŞULDU

bir müddetdir sıhhat sıkıntılarıyla çaba eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kadıköy’de yalınayak bir biçimde merdivende otururken görüntülendi. pek halsiz olduğu görülen Erbil’in TikTok görüntüsü çekmek için bu biçimde olduğu sav edildi.

Yaşadığı sıhhat meseleleri niçiniyle vaktini birden fazla vakit meskende geçiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, TikTok hesabı açarak görüntüler yayınlamaya başladı.

Bu süreçte sık sık canlı yayınlar yapan Mehmet Ali Erbil, Kadıköy’de merdivenlerde ayakları çıplak biçimde otururken kameralara takıldı.

O İMGELER SİNEMA SETİNDENMİŞ

Erbil’in perişan bir biçimde merdivende oturduğu anların aslı ise ortaya çıktı.

Erbil, toplumsal medyadan da yaptığı açıklamada sıhhat durumunun âlâ olduğunu lisana getirdi.