Miss Turkey hoşu arkadaşının konutunda evvel darp edildi daha sonra konuta hapsedildi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türkiye hoşu Gizem Koçak kızıyla gittiği arkadaşının meskeninde hakarete, tehditlere ve şiddete maruz kaldığı savıyla karakola gitti.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine bakılırsa, arkadaşının konutunda dayak yediğini söyleyen Gizem Koçak savcılara “kızım da yumruk yedi” dedi. Savcılık, Gizem Koçak’ın şikâyeti üzerine soruşturma başlattı.

Geçen yıl 18 Mayıs’ta yaşanan tartışma sırasında aldığı darbelerle dayak yiyen Türkiye hoşu, arkadaşının kapıyı kilitlemesiyle konuta hapsedildi. Arkadaşı Ayşegül K.’nın Maslak’taki meskenine giden model, gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşıyla bir arada alkol almaya başladı.

bir süre daha sonra alkolün tesiriyle tartışmaya başlayan ikili, teze nazaran birbirlerine tehdit ve hakaret içerikle kelamlar sarf etti. Kısa müddet daha sonra arbedeye dönen tartışmada, bir daha argümana nazaran arkadaşı tarafınca yumruklarla darp edilen ünlü model bir de arkadaşı tarafınca meskene hapsedildi. Kapıyı kilitleyerek Gizem Koçak’ın konuttan çıkmasına mani olan Ayşegül K.’nin yumrukları bir daha teze bakılırsa Gizem’in küçük kızına da isabet etti.

ASIL O BENİ DARP ETTİ

Ayşegül K.’nin arkadaşı Ömer’in meskene gelmesiyle daireden ayrılan ünlü model karakola giderek şikayetçi oldu. Arkadaşıyla yaşadığı olaylı gecede darp edilerek hürriyetinin kısıtlandığını belirten Koçak’ın ihbarı daha sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tabiri alınan olayların odağındaki arkadaş, Gizem’le tartıştıklarını kabul ederek “Alkol alıyorduk, bir süre daha sonra ortamızda tartışma çıktı, konutu dağıtıp eşyalarımı kırmaya başladı, hayli sonluydu, beni dövmeye çalıştı, erkek arkadaşım geldiğinde kurtulabildim. Asıl darp edilen benim.” diyerek suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.