Muazzez Abacı’dan Onur Akay’a yalanlama

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Muazzez Abacı’dan gelen makûs haberi ses sanatkarı ve muharrir Onur Akay duyurdu. Onur Akay Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğunu tez etti.

Onur Akay açıklamasında, “Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu. Amerika’da olan sanatkarımızın bu kıymetli rahatsızlığını bana söylemiş olduler. Çok fazlaca üzüldüm. Benim en sevdiğim büyük sanatçımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Ünlü sanatkardan Onur Akay’a yalanlama geldi. Muazzez Abacı “Şu an sıhhat olarak aslan üzereyim. Allah’ıma şükür hiç bir sorunum yok” diyerek sanat ömrüne geri döneceğinin de muştusunu verdi.

Çıkan haberlerin akabinde açıklama yapan Muazzez Abacı, “Allah’ıma şükürler olsun kızım Saba, Torunum Sera ile son derece memnunuz, şu an sıhhat olarak aslan üzereyim. Allah’ıma şükür hiç bir sorunum yok. Yalnızca ülkemi ve dostlarımı özledim. Yakında onlarla da hasret gidereceğim. Bu haberi okuyup endişelenen tüm dostlarıma ve sevenlerime buradan selam ediyorum. aslına bakarsan Nisan ayı ortasında Türkiye’ye dönüp müzik çalışmalarıma bir daha başlayacağım.” sözlerini kullandı.