Nirmala Sitharaman, diğer BJP liderleri Sangam'a Kutsal Dalma

KozmikRüya

New member
Prayagraj:

Yetkililer, Birlik Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman, BJP Milletvekili Tejasvi Surya ve Birlik Bakanı Ram Mohan Naidu da dahil olmak üzere önde gelen siyasi liderlerin Çarşamba günü Maha Kumbh'ı ziyaret ettiğini ve Sangam'a kutsal bir dalış yaptığını söyledi.

Aile üyelerinin eşlik ettiği Bayan Sitharaman, deneyimi Sanatan geleneğinde “derin bir an” olarak nitelendirdi.

Bangalore South'dan BJP Milletvekili Maha Kumbh'ın küresel önemini vurgulayan Tejasvi Surya, “Bugün, yüzlerce BJYM işçisiyle birlikte Sangam'a daldırma ayrıcalığına sahiptim. Dünyada. Maha Kumbh'un en büyük yönü. Birlik ruhu, ülkenin dört bir yanından ve ötesinden bir araya getiriyor. (bjym).

Sivil Havacılık Bakanı Ram Mohan Naidu, “Bu gelenek nesiller boyunca devam etti. Hayatım boyunca Maha Kumbh'da tanık olduğum ve özellikle şanslı hissediyorum. Buradaki enerji ve pozitif inanılmaz.”

Shiv Sena Milletvekili Shrikant Shinde So, “ömür boyu bir kez” etkinliğinin bir parçası olduğu için minnettarını ifade etti.

Shinde, “Maha Kumbh 144 yılda bir kez başlıyor ve kendimi katılmak için şanslı görüyorum. İnsanların crores kutsal bir banyo yapmak için buradalar, bu gerçekten muhteşem bir manevi izdip haline getiriyor.” Dedi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)