O Ses yarışmacısından “yalan” yansısı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Müzisyen Zeynep Avcı, müzikseverlerin ‘Yalan’ diye seslenişleri üzerine, “Şimdi sabaha kadar ‘Yalan’ı söylersek olmaz olağan. Zeynep Avcı diğer müzikler da söyleyebiliyor diye geldim ben buraya” diye reaksiyon gösterdi.

Bursa’da bir cümbüş yerinde sevenleriyle buluşan Zeynep avcı, Yıldız Tilbe, Sezen Aksu, Sıla ve biroldukça sanatkarın sevilen müziklerini kendi yorumuyla söylemiş oldu.

Konserin üçüncü müziği olarak ‘Yalan’ müziğini seslendiren müzikçi, cover modüller ile konserine devam etti.

SABAHA KADAR ‘YALAN’I SÖYLERSEK OLMAZ”

Mekandaki dinleyicilerin müzik ortalarında daima ‘Yalan’ diye seslenişleri üzerine Zeynep Avcı, “Şimdi sabaha kadar ‘Yalan’ı söylersek olmaz. Başında olduğu üzere sonunda da söyleyeceğim. Lakin artık hoş müzikler da var. ‘Zeynep Avcı öteki müzikler da söyleyebiliyor’ diye geldim ben buraya. her insanın istek müziklerini doğal ki söyleyeceğim” diyerek reaksiyon gösterdi. Avcı çabucak sonrasında konserine devam etti.

İki saat sahnede kalan Zeynep Avcı, konserin kapanışını yemin ettiği üzere ‘Yalan’ müziğini söyleyerek sahniçin ayrıldı.