OnlyFans modeli Jess Switch, “takipçilerim üstüme oturmak istiyor”

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Onlyfans modeli 33 yaşındaki Jess Switch kendisini bir dev olarak tanıttıktan daha sonra ayda 50 bin dolar kazandığını duyurdu. Çektiği görüntülerde tüm bedenine çeşitli nesneler değdiren bayan seksi bir dev üzere davranarak takipçilerini mutlu ettiğini lisana getirdi.

Kanada’da yaşayan Jess Switch, 3 binden çok takipçisi hakkında, “Ben büyük görünürken beni takip eden izleyicilerim kendilerini küçücük hissettikleri için güzellerine gidiyor ve bu belirsizlik beni ve takipçilerimi memnun ediyor” dedi.

TikTok kullanıcısı Jess Switch, “Kimi beşerler ezilmeyi ya da üzerime oturmayı hayal etmek istiyor. Hatta kimi kullanıcılar benim altımda sıkışmak istiyor” diye devam etti.

Onlyfans modeli 33 yaşındaki Jess Switch

Evvelce depo çalışanı olan Onlyfans yıldızı Jess Switch ekstra para kazanmak için bu işe girdiğini söz etti.

Gününün 10 saatini takipçilerine seksi görüntüler çekmekle geçirdiğini söyleyen Onlyfans yıldızı, sahne nesnelerinde küçük figürler kullanıp onları yemeye çalıştığını kimi vakit onların üzerine çıkıp ezdiğini söylemiş oldu.

Jess Switch’in takipçileri için kullandığı minik nesneler

Jess Switch, bedenindeki dolgular hakkında, mutlaka dekolteme yahut popoma bütün bir kamerayı sığdırabilecek kıvrımlara sahibim derken bir seferinde, ofisini, konutunu, hatta spor salonunu, kendisi hariç her şeyi ezmemi isteyen bir adam için bir görüntü çekmiştim diye devam etti.