P Chidambaram Uçuş Gecikmesini Eleştirdi

KozmikRüya

New member
Yeni Delhi:

Kıdemli Kongre lideri P Chidambaram bugün Air India'yı eleştirerek, Delhi-Chennai uçuşundaki gecikmeye işaret etti. Eski Twitter hesabındaki bir gönderide yeni yönetimi beceriksizlikle suçlayarak şöyle yazdı: “Yönetim hükümetten özel sektöre el değiştirdiğinden beri pratikte hiçbir ilerleme kaydedilmemesine üzülüyorum”.

Bay Chidambaram, paylaşımında AI 540 sefer sayılı uçuştaki yolcuların kalkış saatinden 10 dakika sonra uçağa binmeye başladığını söyledi.

AI 540 Delhi-Chennai sefer sayılı uçuştaki tüm yolcular son 15 dakikadır aero köprüde duruyor

Kapıda uçağa binmemize izin verildi ancak uçağın kapısında beklememiz söylendi

Yolcular kalkış saatinden 10 dakika sonra uçağa biniyorlar. Kimse ne zaman olacağını bilmiyor…

— P. Chidambaram (@PChidambaram_IN) 5 Kasım 2024
Kapıda uçağa binmelerine izin verildi ancak uçağın kapısında beklemeleri söylendi ve aero köprüde 15 dakikadan fazla beklemek zorunda kaldılar.

“Yolcular kalkış saatinden 10 dakika sonra uçağa biniyorlar. Kimse uçuşun ne zaman kalkacağını bilmiyor. Air India ile sık seyahat eden biriyim… Uçmanın yetkin bir yönetim tarafından iyileştirilebilecek birçok yönünü sıralayabilirim. I Air India'nın farklı düzeylerde yetkin yöneticilere sahip olmadığını düşünüyorum” yazısını okudu.