Pakistan'a sürülme sırasında Amritsar'da 69 yaşındaki adam

KozmikRüya

New member
Amritsar:

Yetkililer, milletine geri gönderilecek olan 69 yaşındaki Pakistanlı bir vatandaş Çarşamba günü kardiyak durmadan öldü.

Abdul Waheed, Jammu ve Keşmir politikası tarafından Pakistan'a geri gönderilmesi için Srinagar'dan getirildi.

Hey Bebe, son 17 yıldır Hindistan'da yaşıyor ve polis tarafından süresi dolmuş bir vizeyle bulundu.

Bana, Hindistan'a dönme yükümlülüğü olmayan toplam 224 Hindistan ulusal ve Pakistan vatandaşı, Attari sınırındaki entegre çek (ICP) aracılığıyla Hindistan'a geçti. Toplam 139 Pakistan vatandaşı diğer tarafa geçti.

Nori ve uzun vadeli vize (LTV) olan bir Pakistan pasaport sahibi olan 35 yaşındaki Monika Rajani, beş yaşındaki Hindistan doğumlu kızı Saimara ile birlikte Hindistan'a geçti.

“ICP'nin anty'de kapalı olabileceği korkusuyla Pakistan'dan Hindistan'a bir panik içinde geçtim. Bir Hindu ailesine aitim ve Vijayawada'da Vijayawada'da bir Hindu ile evlendim. Vijayawada'da bir Hindu ile evlendim. Kavurucu ısı nedeniyle gerekli tüm boşlukları beklemek için “dedi.

Vijayawada'ya gitmeden önce aile üyelerim ve ben Altın Tapınağı ziyaret edeceğiz, dedi.

Geçen hafta Pahalgam terör saldırısının ardından Merkez, İndus Suları Antlaşması'nın askıya alınması, İslamabad ile diplomatik ilişkileri düşürme ve tüm Pakistanlıları kısa süreli vizeler Hindistan veya Face eylemi de dahil olmak üzere bir dizi önlem açıkladı.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)