Ricky Gervais ‘Trans birey’ açıklaması: Rahimleri olanlar

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Komedyen Ricky Gervais, Netflix’te yayınlanan yeni “Ricky Gervais: SuperNature” isimli stand-up gösterisinde trans bireylerle ilgili yaptığı ‘espriler’ daha sonrasında toplumsal medyada gündeme geldi. Gervais’in esprileri toplumsal medyada reaksiyon çekti.

WebTekno’nun aktardığına nazaran, Gervais’in programın başında söylemiş olduklerini kimileri şöyleki:

“Ey kadınlar! Tüm bayanlar değil, eski moda olanlardan bahsediyorum. Eski başlı bayanlar, rahimleri olanlar. O kahrolası dinozorlar. Yeni bayanları seviyorum. Mükemmeller, değil mi? Son vakit içinderda gördüğümüz yeniler. Sakallı ve penisi olanlar. Altın kadar uygunlar, onları seviyorum. Artık de eski başlılar diyor ki ‘Bizim tuvaletlerimizi kullanmak istiyorlar’. niye sizin tuvaletlerinizi kullanımınlar? Bayanlar için! Onlar bayan, zamirlerine bakın! Bu kişiyi bayan yapmayan ne var? Penisi! Penisi, seni yobaz! ‘Ya bana cinsel tacizde bulunursa?’…”

TEPKİLER YAĞDI

Komedyen Ricky Gervais’in açıklamalarından daha sonra gelen reaksiyonlar şöyle:

“Ricky Gervais’in bugün Netflix’te yeni bir stand-up gösterisi çıktı. 5 dakika daha sonra trans bayanların genel tuvaletlerde insanlara saldırması ve cinsel akında bulunmasıyla ilgili latifeler yapıyor. Ona göre biz yalnızca bir yumruk, bir tehdit, beşerden daha aşağı bir şey olarak varız”

“Ricky Gervais bir rezalet, nefret cürmüne niye olacak ve nihayetinde trans halkının vefatına niye olacak. Gülmek için azınlıkları kötülemesi gereken herkes en berbat, nefret dolu ruhtur ve önemli manada zihinsel yardıma gereksinimi vardır”