Safiye Soyman: Oğlum Harun’un geleceği garanti altında

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Türk Sanat Müziği sanatkarı Safiye Soyman’ın eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen Harun, 20 yıldır MS hastalığıyla uğraş ediyor.

2. Sayfa programına konuk olan Safiye Soyman, 20 yıldır MS hastalığıyla uğraş eden oğlu Harun’u anlattı.

Safiye Soyman, “Oğlum şu an Burdur’da, oranın havası güzel geldi. Yardımcım Bekir oğlumu Burdur’a götürdü. Orada Harun’uma bir hareket geldi. ‘oğlum rahat etsin’ diye çabucak bir konut yaptırdım. Yazın Bodrum sıcak oluyor, Burdur’un havası daha düzgün geldi. 24 yıldır yalnızca işim ve oğlum var. Daima bir ortadayız, iş olduğu vakit içinderda günde 30 sefer arıyorum” sözlerini kullandı.

Harun’un geleceğinin garanti altında olduğunu vurgulayan sanatçı, “Son albümlerimde daima Harun’un sevdiği müzikleri seslendiriyorum. Sanatçı arkadaşlarımdan müsaade istiyorum, sağ olsunlar onlar da fiyatsız verdiler. Müzik Harun’a ilaç üzere geliyor. ‘Bana bir şey olursa’ diye hiç düşünmedim, ‘çocuğumun yanında olayım’ diye daima dua ettim. Onun her şeyi hazır. Onun geleceği garanti altında. Ne maddi ne manevi manada yalnız değil, kardeşi var, Faik ağabeyi var” dedi.
Odatv.com