Selin Ciğerci eski eşi Gökhan Çıra’yı kışladan konvoyla çıkarmıştı… inceleme başlatıldı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Eski futbolcu Gökhan Çıra, bedelli askerlik yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına ait imgelerle gündeme gelince reaksiyon çekti. Hem Selin Ciğerci birebir vakitte Gökhan Çıra farklı ayrı açıklama yaparak ayrıcalık görmediklerini belirtti.

“BİZİM İÇİMİZ RAHAT”

Hususla ilgili toplumsal medya hesabından açıklama yapan Selin Ciğerci, şu tabirleri kullandı:
“Gökhan açıklama yapmış, yapma dedim lakin yapmış. Daha nasıl bir iftiralar atılacak bilmiyorum. Bir de ağabeyi astsubay ne kadar üzüldü ağabeyi, annesi ve babası.
Yok ayrıcalık yapıldı, otomobillerle araçlara girdiler, ne kadar berbat ne kadar yanlış, ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ancak bizim adresimiz, meskenimiz her şeyimiz muhakkak. var ise bizim bir yanlışımız kapımızı çalarlar. Bizim içimiz rahat, lütfen şu tezler üzerinden magazin yapmayın. Biz ülkemizi fazlaca seviyoruz, kimseden bir ayrıcalık beklemiyoruz. İşimizi yapıp onca beşere istihdam sağlayıp vergimizi kuruşu kuruşuna ödüyoruz”

İNCELEME BAŞLATILDI

MSB, “tezkeresini alan bir askerin kışladan araç konvoyuyla çıktığı” manzaralara ait inceleme başlattı.

NE OLMUŞTU?

Kelam konusu olayın imajlarını de paylaşan gazeteci Cem Küçük “Bu da görüntüsü. Kışladan 4 lüks otomobil çıkıyor. 2. otomobilde Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra var” demişti.