Serel Yereli kimdir? Ne iş yapıyor? Kaç yaşında, uzunluğu kaç?

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan fakat oyunculuğa orta veren Serel Yereli, hayli konuşulacak pozlarına bir yenisini daha ekleyerek dikkatleri üzerine çekti. Pekala Serel yereli kimdir? Ne iş yapıyor?

SEREL YERELİ KİMDİR

Bodrum Masalı isimli dizide canlandırdığı Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, 19 Nisan 1995 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Annesi İngilizce öğretmeni Elif Yereli babası da eski ulusal hentbolcu Serdar Yereli’dir. Babasının hentbol federasyonu başkanlığındaki nazaranvinden ötürü çocukluğu değişik ülkelerde geçmiş. Babasını 2011 yılında 16 yaşında iken kaybeden Serel Yereli, Londra’da ortaokulda iken müzikal oyunculuk eğitimine başlamış. Başarılı oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol oynamış. Müzik söylemeye 4 yaşında iken başlayan Serel Yereli, anaokulundayken TÜBİTAK tarafınca düzenlenen bir müsabakada “Serel’in Uzay Gemisi” isimli projesi ile ödül kazanmış.

2016 yılında yayınlanan Bir Bodrum Masalı isimli dizide, güçlü fakat mutsuz Alara karakteriyle dikkat çekmişti. Serel Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten daha sonra yurtdışına gitti. Artık Londra’da müzik alanında eğitim goren Serel Yereli, oyunculuğu bıraktığını bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurdu. Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla bir arada görüntülenen Serel Yereli “Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım” dedi. Daha evvel toplumsal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı yiğit fotoğraflarıyla birfazlaca kere gündeme gelen Serel Yereli, 1.75 metre uzunluğunda, 59 kilo ve Koç burcudur. Serel Yereli ayrıyeten, İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 lisan bilmektedir.