Seyhan Soylu Pınar Eliçe’ye stüdyoyu terk ettirdi

Bilgin

Global Mod
Global Mod
‘Al Sana Haber’ isimli programda yorumcu olarak nazaranv alan Pınar Eliçe, Türkiye’den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken “yaşamı boyunca bir erkeğin gücüne muhtaçlık duydu” diye konuştu.

Pınar Eliçe’nin bu yorumunun akabinde yayına bağlanan Seyhan Soylu, “yıllar evvel Vedat (Çöloğlu) Beyefendi de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı” demesinin akabinde yorumcu Pınar Eliçe ağlayarak stüdyoyu terk etti.

hadiseden daha sonra Seyhan Soylu konuşmasına “Pınar Eliçe orada Petek Dinçöz’ ü eleştiriyor. Söylemezsem kendime ihanet etmiş olurum.” diye devam etti.

Seyhan Soylu’nun argümanlarına cevap veren Pınar Eliçe “O bir kent efsanesi Seyhan. O denli bir şey olabilir mi? Ben 12 yıl boyunca nasıl çıkabildim bu biçimde Maksim’de?” diyerek savları yalanladı.

Karşılıklı olarak birbirlerine yanıt veren ikiliden Seyhan Soylu “O tarihte nişanlısı Vedat Beyefendi tam 30 Trilyon para ile bir aylığına kapattırdı. Pınar Eliçe için hala gazino kapatılır yalnız. Bunun da altını çiziyorum” diyerek tartışmayı alevlendirdi.

Söylentiler karşısında yanıt veren Pınar Eliçe “Evet benim ömrümde o devir o denli bir insan vardı. Bunu inkâr etmiyorum.” dedi.