Şeyma Subaşı kovuldu… niçini o imaj

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bugünlerde, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile uyuşturucu kullanırken çekilmiş manzaralarıyla gündemde olan Şeyma Subaşı, kendisiyle bir arada bir markayı da yaktı. Şeyma, popülerliği yardımıyla bir spor giysi markasının kreatif yöneticisi olmuştu ve geçtiğimiz cuma günü de imza attığı koleksiyonun tanıtımını yapacaktı.

Marka, beraberinde reklam yüzü olan Şeyma ile bir arada mağazasında tanıtım partisi verecekti. Lakin o imajlardan daha sonra parti iptal oldu.

Markadan, “Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım aktifliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme sonucu aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili bilgileri en kısa müddette paylaşacağız” diye bir mail geldi.

Sabah müellifi Bülent Cankurt’un aktardığına bakılırsa, marka, Şeyma’yı devre dışı bırakıp öbür bir biçimde tanıtım yapmaya çalışacak. Şeyma, daha evvel de yeme-içme ve moda dallarında teşebbüslerde bulunmuş ve başarısız olmuştu. Bu kere daha başarılı olup olmayacağı aşikâr olmadan işi sona ermiş oldu.