Shashi Taroor'a Kongre'nin ona hakaret etmeye çalışıp çalışmadığı soruldu. Onun cevabı

KozmikRüya

New member
Thiruvananthapuram:

Kongre Milletvekili Shashi Tharoor Cumartesi günü, “İçinde hiçbir siyaset görmüyorum” diyerek Pakistan'a karşı terörizm üzerine koyma konusunda çok partili bir heyet Abroad'a liderlik etme konusunu kabul etme kararıyla durdu.

Aynı zamanda, heyet ve merkezi hükümet arasında olduğunu söyleyerek, heyet için Kongre tarafından yapılan isimler hakkında herhangi bir bilgiyi reddetti.

Buradaki gazetecilere konuşan Bay Tharoor, Birlik Parliadary İşleri Bakanı Kiren Rijiju'nun yakın zamanda onu dışişleri işleme konusundaki geçmiş deneyimleri göz önüne alındığında, delegasyonu yönetmeye davet ettiğini ve “hemen kabul ettim” dedi.

“İçinde hiçbir siyaset görmüyorum. Bana göre, bir ulusumuz olduğunda ithal edilen siyaset. Hepimiz Hintliyiz.

Ayrıca herkesin Pakistan ile 88 saatlik bir savaşı gördüğünü ve bu nedenle “Hepimizin dünyanın bizim hakkımızda söylediklerinde bir rol oynamamız gerektiğini” söyledi.

“Bu ruhta kabul ettim,” diye ekledi Thharoor.

Bying, gazetecilere Kongre'nin kararından memnun olup olmadığını ve delegasyon için önerdiği insanların adını neden serbest bıraktığını sordu.

Partinin delegasyona liderlik etmesi hakkında herhangi bir çekincesi olup olmadığını sorduğunda, “Onlara sormanız gerekecek (Kongre),” dedi.

Hey, başlangıçta Rijiju'dan heyetine liderlik etmeye davet eden bir çağrı aldığını söyledi, partiyi bu konuda bilgilendirdi.

Gazetecilerin sorgusunda, partinin heyet için önerdiği isimleri serbest bırakarak ona hakaret etmeye çalışıp çalışmadığı konusunda, Tharoor bu kadar kolay hakaret olamayacağını söyledi. “Değerimi biliyorum,” diye iddia etti.

Hey merkez, ulusa hizmetini verdi ve her zaman buna hazırdı.

“Ulusal hizmet, Eever vatandaşının görevidir,” diye ekledi hey.

Kongre milletvekili ayrıca ülkenin saldırıya uğradığını söyledi, “Hepimiz tek bir sesle konuşuyoruz ve birleşik ayakta durma, bana göre ulus için iyi”.

Merkezi hükümet, Bay Tharoor'u, Hindistan'ın terörizmi her türlü ve tezahürle mücadele etmek ve dünyaya terörizme karşı sıfır tolerans mesajını taşımaya yönelik ulusal fikir birliği ve kararlı yaklaşımını yansıtmak için yedi çok partili delegasyondan birinin lideri olarak adlandırdı.

Kalkınmaya tepki olarak, Kongre Genel Sekreteri Sorumlu İletişim Jairam Ramesh, günün erken saatlerinde “Kongre ve Kongre'de olmak” arasında bir fark olduğunu söyledi.

Demokratik bir sistemde, bireysel milletvekilleri resmi bir heyetin parçası olarak bir kral olduğunda, milletvekillerinin partinin eşzamanlılığını aradığını görmeleri gerektiğini söyledi.

Bay Ramesh, partinin, partinin Lok Sabha Gaurav Gogoi, Rajya Sabha Milletvekili Syed Naseer Hussain ve Lok Sabha Milletvekili Raja Brar'da lider yardımcısı olan Form Birliği Bakanı Anand Sharma'yı, hükümetin delegasyonlar için dört milletvekili istedikten sonra aday gösterdiğini söyledi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)