Son kurban Erkan Petekkaya

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Habertürk’ün haberine göre, Petekkaya, restoranda bir süre daha oturduktan daha sonra oteline dönmek için şenlik alanından taksi durağına gerçek yürürken telefonu çaldı. Petekkaya, telefonda konuşurken yürümeye devam etti. O esnada bir kapkaççı, elinden telefonu alarak koşmaya başladı. Petekkaya, yaklaşık 300 metrelik bir kovalamacadan daha sonra hırsızı yakaladı.

50 EURO VERİP UZATIP TELEFONUNU İSTEDİ

Erkan Petekkaya, olay daha sonrası yaptığı açıklamada, “İnsanların içinden zigzag yaparak hırsızı kovaladım. Bu kadar süratli koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk bulunmasına karşın yakaladım. ‘Paraya gereksinimin var ise ben sana vereceğim’ diyerek 50 euro uzatıp telefonumu istedim. Kabul etmeyince bir 50 euro daha uzatıp ‘Al bu paraları benim telefonumu ver’ dedim. Paraları almasına karşın telefonumu vermeyince, devriye gezen polislere götürdüm” dedi.

POLİSLER İNANMADI

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada polislerin kendisine inanmadığını söylerken kelamlarına şöyle devam etti:

“Polisler evvel bana telefonun bana ilişkin olmadığını düşündü. Ben de telefonu kapatıp açtım ve foto galerideki fotoğraflarımı gösterdim. Bunun üzerine telefonumu bana verdiler. çabucak sonrasında hırsızın cebinde iki tane 50 euro olduğunu söyleyip onları da istedim. Cebini aradılar ve iki tane 50 euro buldular. Paraları da geri verdiler.”

DAHA EVVEL DOLANDIRILAN VE SOYULAN ÜNLÜLER

Ünlü topluluğunda dolandırılan ve soyulanlar listesine son olarak oyuncu Erkan Petekkaya girdi. Daha evvel biroldukca ünlü isim dolandırıcıların ve hırsızların gayesi olmuştu.

İşte magazin dünyasında dolandırılan ve soyulan beşerler:

ÇAĞLA ŞİKEL

Sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı nedeni öne sürülerek 5 yıla kadar mahpusu istenen model Çağla Şıkel, yaptığı açıklamada muhasebecisini suçladı.

TUVANA TÜRKAY

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’un oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay karaborsacılar tarafınca dolandırıldığını şöyleki açıklamıştı: Uzun bir Güney Amerika tatili yaptım. Çok da hoş vakit geçirdim. Ancak Arjantin’de kandırıldım. Derbi maç izleyecektim, fakat aldığım bilet geçersizmiş. Karaborsacılar tarafınca dolandırıldım.

GÖZDE KANSU

Oyuncu Beğenilen Kansu, bindiği bir takside, şoförün anlattığı acıklı kıssaya üzülüp, taksiyi gördüğü birinci ATM’de durdurduğunu ve para çekerek taksiciye yardımda bulundu. Bu olay daha sonrası arkadaşlarından da misal öyküler duyar duymaz dolandırıldığını anladı.

YİĞİT ÖZŞENER

Oyuncu Yiğit Özşener’in kredi kartını kopyalayan dolandırıcılar, Amerika’dan 9 bin liralık harcama yaptı.

KIVANÇ TATLITUĞ

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisinden tahsil ettiği vergi borçlarını yatırmayarak 3, 5 milyon TL ziyana uğrattığını sav ettiği eski muhasebecisi Erdal D. tarafınca dolandırıldı.

OYA BAŞAR

2012’de yaşanan hadisede, tiyatro oyuncusu Oya Başar, Sarıyer’de iki villa yaptırmak için anlaştığı firma tarafınca dolandırıldı. Savcılığa başvuran Oya Başar, 1 milyon 680 bin dolar kıymetindeki villalar karşılığında vekaletle Bebek’teki 2.2 milyon dolarlık konutunu satan firmadan ne parasını, ne de villaların tapusunu alamadı.

ASUMAN DABAK

Oyuncu Asuman Dabak, birlikte tavuk restoranı açmak istediği İ.D. isimli bir erkek tarafınca dolandırıldı. Asuman Dabak, tavuk yemekleri yapan bir restoran zinciri açmak için ortak olduğu İ.D.’ye daima çek yazdı. 2.5 milyon TL’lik çek kesen Asuman Dabak, restoranla ilgili hiç bir şey yapılmadığını fark edince soluğu savcılıkta aldı. İ.D. ise bir ay daha sonra yakalandı.

Türkücü Bülent Serttaş kendisini Erzincan Valisi olarak tanıtıp, yardım kampanyasına katılması için bildiri bırakanları aradı. Telefondaki kişi Bülent Serttaş’tan tekerlekli sandalye kampanyasına dayanak vermesini istedi. Vali sandığı dolandırıcının ricasını kırmayan Bülent Serttaş, verilen hesap numarasına 15 bin lira para yatırdı.

ECE ERKEN

Instagram’da “Sözleşmesiz iş yapmayın” diye takipçilerini uyaran Ece Erken dolandığını şu sözlerle anlatmıştı: Size benden bir tavsiye… Üst komşunuz da olsa, tanıdık da olsa şayet bir mimara konutunuzu emanet ediyorsanız, bütçeniz aşikâr bile olsa ortada mailleşmeniz bile olsa mimarın yanındaki çalışanlar bile şahit olsa, meskeni teslim ettikten daha sonra hele ki ünlüyseniz sizden 2, pardon 3 katı isteyebilirler. ‘Gazetelere demeç vereceğim’ diye tehdit edebilir ve mahkemeye verip bu parayı isteyebilir! Aman ha dikkat edin! Mahkeme yanlış karar verebilir ancak fazlaca şükür temyize gidebilirsiniz!

CANAN KARATAY

Beslenme üzerine hazırladığı kitapları ve Karatay diyeti ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, kendilerini telefonda polis süsü veren dolandırıcılara 50 bin dolar ve 10 bin lirasını kaptırdı.