Survivor’da gecenin olayı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Survivor All Star’da birleşme partisi niçiniyle elenmenin olmadığı bu hafta yarışmacılar eğlenceli anlar yaşadı.

Birleşme Partisi ile bir ortaya gelen kadrolar yıllar ortasında klasikleşen müzik yarışını ve birleşmeye özel anlat bakalım oyununu oynadılar. Renkli anların yaşandığı Survivor yeni kısım akabinde “Surivor müzik müsabakasını kim kazandı” sorusu gündemde. Edis konseri ile yüksek tempolu anlar yaşayan yarışmacıların seçtiği müzikler büyük beğeni topladı.

Müzik müsabakasında en yüksek puanları Gizem ve Seda aldı. İki yarışmacının ikinci tıp performansları akabinde müzik yarışının birincisi Gizem oldu.

SUDE’DEN MERT’E İLETİ

Barış yaptığı açıklamada, “Provaya gelirken burada dinledim hoş müzik seçmişsin dedim. Bana birini epey andırıyor dedim. Uzunluğuna da posuna da bin maşallah derken, keşke burada olsaydı dedim. O da ‘umarım gelir’ dedi. ‘Uzaktan da olsa bakar’ demedin mi” diyerek Sude’ye soru yöneltti.

Gülerek, söylemiş olduğini belirten ve Barış’ı onaylayan Sude’ya sunucu Murat Ceylan, “Bu ortada bir iletinin var ise tutmayalım seni” dedi. Sude, “Umarım dışarıda hala tıpkı durumdadır” dedi. O anlar gülüşmelere niye oldu.

Geçtiğimiz haftalarda adaya veda eden Mert’ten ise yanıt gecikmedi. Twitter hesabından açıklama yapan Mert, “Aynı durumdayım” yazdı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK DE ORADAYDI

Acun Ilıcalı’nın birleşme partisinden paylaştığı bir karede Zuhal Topal, eşi ce Ertuğrul Özkök de dikkat çekti.

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, birleşme partisinde konser vererek Survivor yarışmacılarına müzik ziyafeti çektirecek olan Edis Görgülü ve ünlü müzikçi Zeynep Bastık’ın eşi Tolga Akış ile bir ortaya geldi.

Ilıcalı, Edis ve Tolga Akış ile olan fotoğrafını resmi Instagram hesabından kıssasında takipçileriyle paylaştı.

Ilıcalı’nın bu paylaşımı izleyiciyi heyecanlandırdı.