Survivor’da yemek krizi… İtiraf etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Adada gizlice yemek yedikleri ortay çıkan yarışmacı Adem adaya geldiklerinde erzak getiren bir otomobilden dolma aldığını ve arkadaşlarına dağıttığını itiraf etti.

Acun Ilıcalı ise Adem’in rahat tutumlarına reaksiyon gösterdi ve aldıkları cezayı deklare etti.

Survivor All Star’ın 22 Nisan Cuma ekrana gelen son kısmındaki kurulda Acun Ilıcalı, ünlüler kadrosunun kural dışı yemek yediğini tabir etti. Kelam alan Adem Kılıçcı ise gizlice yemek yediğini itiraf etti.

“ERZAK ARACINDAN DOLMA ALDIM”

Oyun daha sonrasında adalarına geldiklerinde erzak getiren bir araç gördüğünü söyleyen Adem “Kapıları açıktı ortasında dolma gördüm ve aldım. Arkadaşlarıma da dağıttım. 8-10 adet dolma vardı aslına bakarsanız ve onu aldım. Oyunda gelmiştik hayli açtık, yemek yapamamıştık. Yağmur olduğu için de ateş yakamamıştık. Planlı bir şey değildi. Sema ve Barış hariç herkes yedi” dedi.

Adem’in rahat konuşmasına reaksiyon gösteren Acun Ilıcalı “Olayı olağanlaştırma çabanı hayranlıkla izliyorum. O denli bir anlattın ki kendimi hatalı hissettim. Güya sizi izci kampına getirdik ve neler olacağından habersizdiniz. Güya kurallara karşıt uygunsuz bir biçimde, yemek gördüğünüzde yiyebilirsiniz. Bunu olağan üzere anlatıyorsun. Lakin bizim de yaptırım yapmamız çok olağan, sizin yemeniz nasıl olağansa. Survivor’da bu kadar göze parmak sokar üzere yemek ihlali yapılıyorsa ve akabinde bize de dünyanın en olağan şeyi üzere anlatılıyorsa biz de cezasını veririz” dedi.