Trinamool Milletvekili Mahua Moitra Rahul Gandhi’yi Büyük İddiayla Eleştirdi

KozmikRüya

New member
Rahul Gandhi, Trinamool’un BJP’nin kazanmasına ‘yardım etmek’ için Meghalaya anketlerine itiraz ettiğini iddia etmişti. (Dosyalar)

Shillong:

Trinamool Kongresi’nin BJP ile işbirliği içinde olduğu suçlamasıyla Kongre lideri Rahul Gandhi’ye ağır bir şekilde yaklaşan Trinamool lideri Mahua Moitra Perşembe günü partisinin BJP’ye tek ulusal alternatif olduğunu söyledi.

Trinamool milletvekilinin sözleri, Rahul Gandhi’nin Çarşamba günü Batı Bengal’deki iktidar partisinin BJP’nin kazanmasına ‘yardım etmek’ için Meghalaya Meclisi anketlerine itiraz ettiği iddiasına yanıt olarak geldi.

Perşembe günü Kuzey Shillong’dan Trinamool adayı Elgiva Gwyneth Rynjah’ı desteklemek için yapılan halka açık bir toplantıda Bayan Moitra, “Kongre BJP’yi yenebilseydi, bize (Meclis seçimlerine itiraz etmemize) gerek kalmazdı. , Kongre devleti kazanamadığı için halka bir alternatif sağlamak için öne çıkmak zorunda kaldık. Trinamool (BJP’ye karşı) tek alternatif.”

“Kongre eyalet eyalet kaybetmeye devam ederken evde oturup BJP’nin bir genel seçim daha kazanmasını mı izleyelim?” o ekledi.

Kadın seçmenleri partinin North Shillong adayının arkasında durmaya teşvik eden Moitra, “(Değişiklik yapmak için) gücümüz var. Tüm erkeklerin oyları bölünsün. Tüm kadınlar Elgiva’ya oy verirse biz kazanırız (Kuzey Shillong)” dedi. ).”

Trinamool milletvekili ayrıca partinin yaklaşan Meclis seçimleri için bildirgesinin partinin North Shillong adayı tarafından yazıldığını ve yayınlandığını söyledi.

Ayrıca, açıklamaya göre Trinamool, manifestosunda, iktidara gelmesi halinde kadınların güçlendirilmesi için çalışma ve çalışan bir kadın yurdu, bir kadın polis karakolu ve kadınların kendi kendine yardım grupları inşa etme sözü verdi.

()

Günün Öne Çıkan Videosu

Cep Telefonu Patna’daki Mahkûmun Midesinden Kurtuldu. O Yuttu