Ünlü müzisyen ve iş adamı ayrıldığı sevgilisinin çıplak fotoğraflarını ifşa etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İş adamı ve müzisyen Mustafa Alpagut ve Sevda K., 6,5 yıldır birliktelikten daha sonra ayrıldı. Argümana nazaran çift ayrılınca Mustafa Alpagut, Sevda K.’ya maddi manevi ziyan verme kastıyla temelsiz ithamlarda bulunmaya ve hakaret etmeye başladı. bir süre daha sonra Sevda K.’nin kız arkadaşına bir Instagram hesabından Sevda K.’ya ilişkin özel imajlar gönderildi. Sevda K. ise bu fotoğrafların yalnızca Mustafa Alpagut’ta olduğunu söz ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu ve şikayetçi oldu.

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine bakılırsa, sözüne başvurulan Mustafa Alpagut, Sevda K. ile 6-7 yıl evvel masaj yaptırdığı sırada tanıştığını, çabucak sonrasında münasebetlerinin ilerlediğini ve birliktelikleri olduğunu anlattı. Sevda K.’nin kendisine temelsiz ithamlarda bulunduğunu söyleyen Mustafa Alpagut, kimselerle fotoğraf paylaşmadığını söylemiş oldu.

“FOTOĞRAFLARI MÜSAADESİ DAHİLİNDE ÇEKTİM”

Atılan fotoğrafların kendisinde bulunduğunu ve Sevda K.’nin müsaadesi dahilinde çektiğini söyleyen iş adamı, “Kendisinin bana göndermiş olduğu fotoğrafları paylaştığım ve olmadık ithamlarda bulunduğum argümanları asılsızdır. Kendisinin fotoğraflarını habersiz değil müsaadesi dahilinde çektim. Bu fotoğrafları kimselerle paylaşmadım” dedi.

5 YIL MAHPUSU İSTENİYOR

Kuşkulu Mustafa Alpagut’un Sevda K.’yi yatak odasında habersiz çekilmiş fotoğraflarını Instagram’dan ifşa ettiği ve cürümden kurtulmaya yönelik söz verdiği belirtilerek savcılık iddianamesı düzenlendi.
‘Özel Hayata Ait Manzara ve Sesleri İfşa Etmek’ ve ‘Sesli Yazılı yahut İmajlı Bir Mesaj ile Hakaret’ kabahatleri kapsamında 5 yıla kadar mahpusu istenen ünlü iş adamı ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.