Vyapam aldatmaca bilgi uçurucu, polis tutuklama emri üzerinde çatışmada yaralandı

KozmikRüya

New member
Gwalior:

Yetkili, Madhya Pradesh'teki meşhur Vyapam aldatmacasında bir ihbarcı ve bir alt müfettiş, ikincisinin mahkeme emriyle bağlantılı olarak onu tutuklamak için eski evine gittikten sonra Cumartesi günü yaralandı.

Hem RTI aktivisti Ashish Charvedi ve Si Ashish Sharma, ikisi tarafından terk edilen olaylar zinciri farklıydı.

“Chadvedi, polis tutuklama emrini yürütmeye gittiğinde başını duvara vurdu. Shakma ile bir sürtünmeye girdi. Her ikisi de arı hastaneye yattı. Daha önce üç ila dört kez tutuklama emirleri verildi, ancak hoild emri üzerinde minion edilen tarihi ortadan kaldırdı,”, Jhansi Yolu Polis istasyonu müfettişi Mangal Singh Papola, Repors'a söyledi.

“Bugün, polis mahkeme tarafından verilen bir emirle evine gittiğinde, tedirgin oldu ve kafasını duvara çarptı.

Si Sharma, Chataturvesi'nin kafasına vurduğunu ve onu yumrukladığını ve misafirperverliğe yol açtığını söyledi.

İddiaları inkar eden Chaudvedi, “Gwalior'un SP ve diğer memurlarına karşı şikayetler yaptım, bu da polisin bana karşı çalıştığı şey. Jhansi Yolu polis karakolundan Si Ashish Sharma, bir polis ekibiyle birlikte evime geldiler. Evime girdiler ve benim için avukatımı çağırdı.” Polis, olayın Haber görüntüsüne sahip olduğum yanlış bir hikaye pişirdi.

Vyapam aldatmaca çok crore giriş ve işe alım raket.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)